Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bollmora gårdsväg 11, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
85 kvm
Avgift
4 604 SEK / mån
Rum
3 rum

Rymlig trea med uteplats och närhet till allt som önskas!

Välkommen till bekväma Bollmora Gårdsväg 11 och ett trevligt livsstilsboende med närhet till allt som centrala Tyresö kan erbjuda.
Här erhåller man ett modernt boende med gångavstånd till Tyresö Centrum med sitt stora utbud, matbutiker samt flertalet gym, golfbana, rekreationsområden samt idrottsanläggningar. Lägg därtill utmärkta kommunikationer till Stockholm City från hållplats belägen ett stenkast bort så har du ett perfekt boende i både vardag som fritid.

Denna fina trea har en god rymd, välplanerad lösning samt rakt igenom hög standard med fina materialval så som carraramarmor i kök och vitlaserad ekparkett vilket sätter guldkant på hemmet. Här kan du flytta in och trivas från första stund!

- BRF med tvättstuga, tre st gästlägenheter samt varmgarage.
- Avgiften inkluderar värme, vatten, fiber, tv samt källarförråd.
- Genomgående hög klass med påkostade materialval - byggår 2015.
- Badrum med klädvårdsdel samt en separat gäst-wc.
- Närhet till allt som paret eller familjen önskar.
- En kort promenad till Tyresö Centrum med all dess service.

Vi möts av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Därefter når vi den fantastiska öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, tack vare de stora fönsterpartierna ges ett underbart ljusinsläpp! Det smakfulla köket och vardagsrummet ger god plats för matplats, soffgrupp samt övrigt möblemang efter tycke och smak. Köket innehar rejäla arbetsytor och gott om förvaring genom över och underskåp.

Vidare in i lägenheten återfinns två rymliga sovrum belägna i privat del och med anslutning till badrummet. Från det ena sovrummet nås den rymliga uteplatsen som har plats för såväl loungegrupp som matplats med utsikt mot innegården som uppdaterats -2020. Badrummet är helkaklat i stilren karaktär med fina detaljer, dusch, wc samt både tvättmaskin som torktumlare med tillhörande arbetsbänk och överskåp. Även en praktisk gäst-wc i samma stil finns att tillgå. Badrummen är ljusa och tidlöst eleganta med cremefärgad klinker och vitt kakel.

Ett mycket hemtrevligt boende och rakt igenom hög standard med fina materialval som sätter guldkant på hemmet. Här kommer du definitivt att trivas!

OMRÅDET
Läget är optimalt med suveräna kommunikationer som tar dig till Gullmarsplan på 15 min samt Stockholm City på 20, perfekt för den som pendlar!
För föreningens bilresenärer finns det varmgarage med avspolningsplats under husen. Garaget når du bekvämt genom att ta hissen ner.
Närområdet bjuder på allt som går att önska så som flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, populära skolor, vårdcentraler samt matbutiker som Willys.
Även Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel finns bara en kort promenad bort.

FÖRENING
Föreningen är ekonomiskt mycket stabil med gott resultat exkl avskrivningar och har en god amorteringstakt på sina långfristiga lån.
Det finns tre gästlägenheter samt en tvättstuga belägen i port 14. Till bostaden tillhör ett rymligt varmförråd som nås från hiss.
Den upprustade innergården har en härlig trädgårdslund med pergola, spaljéer, planteringar, grillplats samt trevlig belysning.


VÄLKOMMEN HEM!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy