Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Salviatorget 2, Gårdsten, Angered
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
3 533 SEK / mån
Rum
1 rum

Fin enrummare med tilltagen takhöjd!

Varmt välkomna till denna nästan helt nya enrummare med tilltagen takhöjd. Här är det bara att flytta in och trivas. Genomgående ek-parkett och ljusa väggar. Stora fönsterpartier bidrar till den luftiga känslan. Kök i tidlöst vitt från välrenommerade Marbodal. Välutrustat med b.la. diskmaskin och induktionshäll. Badrummet är helkaklat och här finns en kombimaskin med både tvätt och torkfunktion. Lättmöblerat med plats för matbord, soffa och TV. Sängen placeras i alkoven delvis avskilt från rummet. Förvaring i skjutdörrsgarderob från Elfa. Fiber via Telia.

I Brf Utsikten Gårdssten bor ni bekvämt och nytt. Föreningen består av 59 st. bostadsrätter och här hittar ni även en gemensam takterrass där ni kan avnjuta solen i goda vänners lag under sommarhalvåret. Direktbuss 173 går från Gårdsten till Göteborg centrum och tar ca 20 min. I expansiva Gårdsten hittar ni ett stort utbud med bl.a. matbutik, pizzeria, frisör etc. Angered centrum är bara minuter bort med bil eller buss. Här erbjuds all tänkbar service som närsjukhus, ICA Maxi, LIDL, caféer, pizzerior, restauranger, klädbutiker och mycket annat. Angered Arena finns simhall, ishall, gym och idrottshall.

Rumsbeskrivning

Hall

Ta hissen och kliv in via säkerhetsdörren. Ytterkläderna hängs av smidigt till vänster. På golvet ligger en fin ek-parkett som är genomgående i bostaden. Likaså de ljusa väggarna.

Kök

Går i tidlöst vitt från välrenommerade Marbodal. Maskinpark bestående av diskmaskin, fläkt, induktionshäll, micro, ugn samt kombinerad kyl och frys. Naturlig plats för matbord.

Rum

Den luftiga känslan förstärks av ljusinsläppet från två fönsterpartier samt den tilltagna takhöjden på över 3 m. Tilltaget rum med plats för soffa, bord och TV. Alkoven erbjuder möjlighet att få bort sängen från rummet. I anslutning till alkoven ligger en skjutdörrsgarderob med Elfainredning.

Badrum

Ljust kaklade väggar och på golvet ligger ett grått klinker. Utrustat med kommod, handdukstork, dusch med infällbara glasdörrar, wc samt kombinerad tvätt- och torkmaskin.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomiskplan Brf Utsikten Ga?rdsten Stadgar Brf Utsikten Ga?rdsten Frågelista

Allmän information

Pris

995 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

1

Boarea (BOA)

34 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Salviatorget 2

Ort

Angered

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1102

Våningsplan

2 av 12

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Utsikten Gårdsten

Organisationsnummer

769635-8337

Allmän information

Brf Utsikten Gårdsten är äkta förening med fastighetsbeteckning Gårdsten 6:4 som är ett flerbostadshus med 59 lägenheter fördelade på 11 av husets totala 13 plan.

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband, TV, telefoni via fiberanslutning från Telia.

Uppvärmning och ventilation

Vattenburet radiatorsystem, fjärrvärme. Anslutning kommunalt vatten/avlopp. Kall- och varmvatten mäts och betalas separat. Ventilationsanläggningen är centralt FTX

Övriga utrymmen i föreningen

Takterrass, barnvagn- och rullstolsrum, städutrymme, miljörum och cykelrum.

Antal lägenheter

59

Lån i BRF per kvm

12 890

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 533 SEK/månad. I avgiften ingår Inkl. värme. Fiber via Telia bredband 100/100, IP-Telefoni, bostadsrättstillägg på hemförsäkring

Andelstal

1,339 %

Andel av månadsavgift

0,01339

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

559 411 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

142 SEK/månad

Vatten

85 SEK/månad

Summa driftkostnad

227 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

34 parkeringsplatser finns att hyra på grannfastighet för ca. 600 kr/plats och månad enligt ett 10 årig avtal fr.o.m. juli 2018. Senare planeras för parkeringsdäck och garage på grannfastigheter med 25 åriga avtal.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl