Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sankt Eriksgatan 52A, 2 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
63 kvm
Avgift
3 041 SEK / mån
Rum
2 rum

Attraktivt läge i gårdshus - Balkong mot lugn innergård - Vackra originalgolv och garage i huset

Underbart 20-talsboende som presenterar ljusa rum med en generös takhöjd, spröjsade fönster samt en vacker fiskbensparkett i original. Här flyttar du till en attraktiv adress och till en lägenhet belägen i gårdshuset med enkel access till föreningens garage. Lägenheten är ytterst väldisponerad med ett stort kök där du även når en rymlig balkong som har ett lugnt östläge mot en av föreningens två innergårdar. I hallen finner du fantastisk förvaring i en lyxigt stor klädkammare och för dig som är i behov av ett hemmakontor skapas en naturlig och avskild plats i en inre hall där du får utrymme för såväl skrivbord och extra förvaring. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till köket och ger dig generösa ytor för sällskapsdel och övrig möblering. I det mysiga sovrummet ligger en ljus heltäckningsmatta på golvet och du har ett spröjsat väggfönster för härligt ljusinsläpp. Badrummet som du når via hallen är stilrent renoverat och inrett med marmorklinker och badkar. Genomgående är lägenheten inredd i sobra materialval med stora lättmöblerade rum och möjlighet till alternativa planlösningar.

Här bor du med ett ytterst centralt läge och i en lägenhet som ligger belägen i ett gårdshus som du når via såväl Sankt Eriksgatan 52 som via Kronobergsgatan 41. Gårdshuset är omgiven av två magiska innergårdar utrustade med trädäck, belysning och planteringar där lugnet infinner sig och stänger ute pulsen utanför. Redan när du når husets entréer märker du att du flyttar in i en mycket välskött fastighet och i en förening med god ekonomi. Föreningen får in stora intäkter från kommersiella lokaler och har ett garage med infart från Kronobergsgatan och som du når via gårdshuset där lägenheten ligger belägen.

På Kronobergsgatan 41/Sankt Eriksgatan 52 bor du med närhet till allt storstaden har att erbjuda. Du har allt i din direkta närhet vad gäller Västermalmsgallerian för shopping, stora matvarubutiker och all tänkbar service. Flertalet restauranger, caféer och bagerier ligger precis utanför dörren liksom som oslagbara kommunikationer vid Fridhemsplan med tunnelbanans blå- och gröna linje samt flertalet busslinjer. Du tar dig snabbt över Sankt Eriksbron och till Vasastan där även Rörstrandsgatan bjuder på härliga restauranger och shopping. På vägen dit och strax utanför husets entré passerar du Nordic Wellness, SATS samt Friskis & Svettis. Populära restaurang AG ligger utanför fastighetens andra entré på Kronobergsgatan medan deras köttbutik ligger granne med fastighetens entré på Sankt Eriksgatan.
Du kan ta en promenad ner till City eller hoppa på 1:ans buss som passerar Centralen på vägen ner mot Hötorget och Stureplan. Om du gillar att motionera går du Kronobergsgatan ner till Kungsholms Strands promenadstråk som tar dig cirka 1 mil runt Kungsholmen längs med vattnet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy