Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Västra Kyrkvägen 62, Centralt - Vagnhärad, Vagnhärad
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
2 963 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Central stor 2:a med balkong nära kommunikationer

På Västra Kyrkvägen 62 finns en trevlig lägenhet med solig balkong på 2 rok men som kan bli en 3:a. Lägenheten erbjuder hall, klädkammare, kök med plats för barbord, ett sovrum mot lugn innergård, rymligt vardagsrum/allrum som kan delas av för ytterligare sovrum. Utgång till solig och rymlig balkong. Förråd vid entrétrappan. Lägenheten är ett lättsamt boende i fin stabil förening med möjlighet till garage. Bra pendlingsläge och nära det mesta. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Välkommen in till 62:an via loftgången. En trevlig entré med möjlighet till sittplats som leder dig vidare in i lägenheten. I hallen till vänster har du av bra ytor för klädförvaring och en garderob med skjutdörrar. Till höger i hallen finns idag en spegelvägg som skapar ljus och rymd tillsammans med ljusa tapeter och en ljus plastmatta på golvet. I hallen till vänster finns en klädkammare/förråd som idag används till arbetsrum. Sovrummet till höger i hallen har en stor yta med ekparkett på golvet och en grön tapet, där både säng och skrivplats ryms. Via hallen når man även duschrummet som har en härlig prägel av 80-tal med plastmatta och kakel på väggarna, duschkabin (-13), WC, handfat och en toppmatad tvättmaskin (-19). Även varmvattenberedaren (-10) ryms här. Längst in i hallen kommer man vidare in i ett trevligt kök med kyl/frys i fullhöjd, spis med häll och en äldre köksfläkt (-02). I köket finns ett barbord med barstolar. Köket har ett nytt köksfönster (-18) där man har utsikt mot Vagnhärads Centrum. I det stora vardags/allrummet som man når via köket finns det plats för soffa, TV möbel och matplats. Utgång från vardagsrummet till balkong med tak i söderläge. Detta rum går att dela av till ytterligare sovrum och går att öppna upp från hallen. I förrådet finns det god plats för förvaring av trädgårdsmöbler m.m. Läget är mycket bra i BRF och du har närhet till det mesta. Här kommer du att trivas- Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2020 Brf Fagerhult Stadgar Säljarens Frågelista

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

74 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Västra Kyrkvägen 62

Ort

Vagnhärad

Kommun

Trosa

Lägenhetsnummer

15

Våningsplan

1 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Fagerhult

Organisationsnummer

716401-9700

Allmän information

Bostadsrätten har balkong och loft. I nära anslutning till lägenheten finns ett värmeisolerat förråd som tillhör bostadsrätten. I förrådet som tillhör lägenheten finns föreningens fiberanslutning .

Brf bildades

1982

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Direktverkande el.

Utförda renoveringar

2004 - Ommålning av hus.
2005 - Nytt tak.
2012 - Ny bod med utrymme för redskap och återvinning.
2013 - Renovering av balkonger.
2013 - Fiber indraget.
2020 - Fasaderna är ommålade

Övriga utrymmen i föreningen

Förråd för trädgårdsredskap.

Antal lägenheter

24

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 963 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, Parkeringsplats

Avgiftsförändringar

From 1 jan 2022 höjs hyran till 3157kr.

Andelstal

4,03%

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

457 SEK/månad

Försäkringskostnad

109 SEK/månad

Summa driftkostnad

566 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

BRF har 12 garageplatser 350kr/mån, separat kö . P-platser finns till varje lägenhet och ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Kommentar

Energideklarationen är beställd under hösten 2021

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy