Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Mölndalsvägen 87H, Almedal - Centrum, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 251 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus, exklusiv och optimalt planerad tvåa med balkong!

Välkommen till denna väldisponerade lägenhet vars exklusiva känsla bygger på smakfullhet och genomtänkta val. Här erbjuds en boyta om 55 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök. Denna bostad på 7 våningen (6 i hissen) bjuder bland annat på vackert ljusinsläpp, hög materiell standard och bra planlösning.

Här finner du det lilla extra som att ha ett stort förråd dörr i dörr, exklusiva gulddetaljer, inbyggda högtalare i badrummet, kombinerad tvättmaskin med torktumlare, Elfa-system i hall och sovrum, kök från Marbodal, glasskjutdörr till sovrummet, stor inglasad balkong och ett fantastiskt ljusinsläpp. På den härliga balkongen kan du njuta av solen från lunch till kväll.

En lägenhet som ni inte vill missa!
I avgiften ingår kallvatten & uppvärmning. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och tv (Telia Tripple Play) på 220:- / mån är inräknat i månadsavgiften.

Här finner du spårvagnen ett stenkast ifrån trappuppgången där du snabbt tar dig in till Göteborgs innerstad men även lika nära till Mölndals centrum. Gym finns i huset bredvid, Ica Maxi stormarknad mitt emot fastigheten. Längst ner i fastigheten finner man allt från restauranger till ett härligt bageri men även en frisör och andra butiker som förenklar ens vardag.

Rumsbeskrivning

Bostaden består av ett stilrent, socialt och välplanerat vardagsrum, ett sovrum samt ett stilrent, modernt och funktionellt kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Badrummet är stort och trevligt och har toalett, duschvägg, kommod med inbyggda högtalare, förvaringsskåp, handdukstork, dimbara spotlights och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Hall

Det första man möts av är den rymliga hallen med goda förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob med spegelglas ifrån Elfa. På golvet är det exklusiv askparkett genomgående i hela bostaden. Ifrån hallen når ni lägenhetens badrum medans man rakt fram når vardagsrummet/köket med härligt ljusinsläpp.

Badrum

Det rymliga badrummet har helkaklade väggar i vitt kakel med reliefmönster tillsammans med grå klinkers. I badrummet finner man en kombinerad tvätt och torktumlare ihop med en avlastningsbänk, skåp för förvaring, unik kommod med inbyggda högtalare, handdukstork samt en dusch med glasväggar. I taket sitter dimbara spotlights.

Sovrum

Ett charmigt, stort och ljust sovrum som ramas in av ljust golv och vita väggar. Rummet nås från köket och har inbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Kök

I köket finner ni ett exklusiv kök från Marbodal med kyl och frys ifrån Siemens. Bänkskivan i grått gör sig oerhört bra ihop med de vackra kakelplattorna i kustgranit vit och de vita skåpsluckorna. Köksutrustning består av en induktionshäll, inbyggd micro, inbyggd varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl & frys. Allt ifrån Siemens. Här får man plats med ett stor matbord för härliga middagar att se fram emot! Även här är det vita väggar och ljust golv.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt med plats för stor soffa, bord och tv-bänk. Även här är finner man det ljusa golvet som smälter in med de ljusa väggarna. Här är det ett bra ljusinsläpp och man når även ut till den stora inglasade balkongen där man kan njuta av många härliga kvällar.

Dokument (pdf)

Energideklaration Årsredovisning Brf Norra Nova 2020 Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 695 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Mölndalsvägen 87H

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1604

Våningsplan

7 (6 i hissen) av 10

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

En stor inglasad balkong att njuta av med sol från lunch till kväll med en fin utsikt från våning 7 (6 i hissen).

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Norra Nova

Organisationsnummer

769631-7374

Allmän information

Brf Norra Nova är en äkta bostadsrättsförening som består av ett bostadshus om 10 våningar inklusive källare och garage.
Föreningen består av 91 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen har 4 lokaler för uthyrning i gatuplan, preliminärt planerade för restaurang- och övrig serviceverksamhet. Byggnadsprojektet har genomförts som totalentreprenad av JM AB och påbörjades under 2017 och färdigställdes under 2018. Fastighetsbeteckningen är del av Krokslätt 33:9, Göteborgs kommun. Adresserna omfattar Mölndalsvägen 87 C-J.

Föreningen tar vid överlåtelsen ut en överlåtelseavgift som betalas av säljaren och uppgår till ett belopp som motsvarar 2,5 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten för överlåtelsen.
Föreningen tar vid pantsättning av bostadsrätt ut en pantsättningsavgift som skall betalas av bostadsrättsinnehavaren (låntagaren) och uppgår till ett belopp motsvarande 1 % av gällande prisbasbelopp vid tidpunkten när föreningen underrättas om pantsättningen.

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Då fastigheten är nyproducerad finns inga utförda eller planerade renoveringar.

Antal lokaler

4

Antal lägenheter

91

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 251 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Kallvatten, IPTV, Internet

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår kallvatten & uppvärmning. Ett obligatoriskt tillägg för bredband och tv (Telia Tripple Play) på 220:- / mån som är inräknat i månadsavgiften.

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Försäkringskostnad

70 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

30 SEK/månad

Summa driftkostnad

200 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Fast kostnad

Ja

Kostnad

1 300 SEK/månad

Energideklaration

Specifik energianvändning

62 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

73 kWh/m²

Energiklass

C

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson, JM AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl