Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gräddgatan 10, Kallebäck, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
30 kvm
Avgift
2 373 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Nyrenoverad etta i fantastiska Kallebäck!

Välkommen till en välplanerad bostad smidigt belägen en trappa upp i fantastiska Kallebäck! Bostaden har genomgått en omfattande renovering under 2021 då man har låtit lägga in ett nytt golv, målat om hela bostaden samt installerat ett nytt kök. Vi finner idag genomgående vitmålade väggar och ett vitt kök med gott om arbetsyta och skåpförvaring. Sängen kommer bort från sällskapsytorna tack vare sovalkoven och badrummet är helkaklat och renoverades under stambytet 2007-2009. Bostaden har utöver detta rejält med förvaringsutrymme via den praktiska klädkammaren i hallen och ett förråd i källaren.

Bostaden återfinns i en fastighet som genomgick omfattande renoveringar år 2007-2009 där bland annat stambyte, el-stambyte, fönsterbyte, fasadrenovering och balkongbyte ingick. Badrummet helkaklades i samband med stambytet och 250 Mbit/s fiberinternet ingår i månadsavgiften. Tvättrummet i källarplan renoverades år 2018 och nya hissar installerades under 2020. Lägenhetsförråd i källarplan samt separat cykelrum. Parkeringsplats med garage som tillval hyrs från 250 kr/mån.

I Kallebäck bor du med naturen som granne och en kort promenad tar dig till Delsjön där du finner löpspår, badplats, golf m.m. Här finns närservice i form av matbutik, frisör, pizzeria och du finner även flera förskolor i området samt närhet till Skårsskolan via cykelleder. Flertal lekplatser i närheten passar småbarnsfamiljer perfekt. Några minuters promenad eller bilfärd tar dig till ICA Maxi på Mölndalsvägen medan busslinjerna 50 och 86 är frekventa och tar dig till centrum respektive Mölndal Innerstad på 10 minuter. Till Chalmers på ca 20 minuter.

Kallebäck har en mycket positiv utveckling framför sig, då nybyggnadsprojekt för handel, kontor och boende i olika former just nu byggs. Detta kommer bidra till ökat serviceutbud, fler mötesplatser och en ännu trevligare stadsdel inom de närmsta åren.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy