Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fleminggatan 57, 3tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
78 kvm
Avgift
3 002 SEK / mån
Rum
3 rum

Ytterst väldisponerad 3a med 2 sovrum mot gård- Öppen planlösning & balkong i söder- Skuldfri Brf

Ytterst väldisponerad lägenhet som presenterar ljusa ytor i bästa skick. Här finner du en genomgående planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck samt med balkong i soligt söderläge. Lägenheten har en öppen och social planlösning där vardagsrum och kök delar på generösa sällskapsytor. Vardagsrummet ger plats för en större sällskapsdel samt övrig möblering och i köket dukar du upp med middagbord för 6-8 middagsgäster. Köket som är byggt i vinkel ger dig mycket bra förvaring i vita över- och underskåp och den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör det möjligt att umgås när middagen förbereds. Lägenhetens båda sovrum vetter mot föreningens lugna innergård där du även sover med ett insynsskyddat läge. Båda sovrummen är rymliga och har mycket bra förvaring som döljer sig bakom diskreta skjutdörrar. Ifrån det ena sovrummet som har ett stort fönsterparti i burspråk når du även lägenhetens balkong. Balkongen som har ett soligt söderläge ger dig ett extrarum under sommarmånaderna. I hallen finns utrymme att möblera med hemmakontor och i det stora badrummet finner du lyxen av såväl badkar som kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

På Fleminggatan 57 flyttar du in i en ytterst välskött och skuldfri förening. Du tar hissen från markplan och når även källarförrådet via hiss. Nära access till föreningens soliga innergård som är en blommande oas under sommarhalvåret. Den härliga innergården som har såväl stämningsbelysning som långbord under markis med infravärme,gemensam grill samt en avskild plats som möbleras med loungedel. Här finns även en sandlåda för de små.

Den här lägenheten passar perfekt för dig som vill ha nära till city och kommunikationer. Med Fridhemsplan precis runt knuten finns allt du kan tänkas behöva med service, Kungsholmens bästa och billigaste matbutiker samt Västermalmsgallerian med shopping. Det finns en stor mångfald av trevliga fik, pubar och välbesökta restauranger i närområdet. Du har även ett kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan och Stureplan. För dig som föredrar ett aktivt liv finns flertalet gym i din absoluta närhet samt Kronobergsparken som förutom grönska har utegym och rastgård för hundar. Såväl grönskande Kronobergsparken och Grubbensparken blir en tyst oas och ligger strax intill fastigheten. Vackra promenadstråk ligger ett stenkast bort och som tar dig runt Kungsholmen cirka 1 mil längs vattnet. Kommunikationerna utanför Fleminggatan 57 är oslagbara med en mängd busslinjer samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger 2 minuter bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy