Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svarvargatan 3, 1tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
72 kvm
Avgift
3 266 SEK / mån
Rum
3 rum

Stilsäkert renoverad i toppskick - Klädkammare & bonusrum för kontor - Sökt för bygglov för balkong

Underbart boende som renoverats varsamt och med stilsäker blick presenterar ytterst väldisponerade 72 kvadratmeter. Lägenheten där man precis ansökt om bygglov för balkong bjuder på en rundgående och genomgående planlösning med stora spröjsade fönsterpartier i två väderstreck som bidrar med härligt ljusinsläpp. Samtliga rum är målade i sobra färgval och på golven ligger det genomgående en fin enstavsparkett i ek. Du finner en social planlösning där vardagsrum och kök delar på sällskapsytor och gör det möjligt att umgås när middagen förbereds. Köket är stilrent renoverat med mattsvarta skåpfronter och arbetsyta i vacker kompositsten. Invid köket möblerar du med middagsbord och generös sällskapsdel framför fönstret. Lägenhetens båda sovrum ligger i motsatt väderstreck och har stora spröjsade fönster med insynsskyddat läge mot grönska. Master bedroom känns lyxigt stort och har utrymme för dubbelsäng och övrig möblering. Här finner du mycket bra förvaring i en inbyggd garderob samt i en inredd klädkammare som ligger intill i hallen. I sovrummet finner du även lägenhetens bonusrum som idag fungerar som ett litet kontor möblerat med skrivbord och hyllplan för förvaring. Kontoret har ett litet fönster samt grå heltäckningsmatta på golvet. Det andra sovrummet når du via såväl köket som via det större sovrummet. Rummet ger dig generösa ytor för fullstor säng och övrig möblering. Det helkaklade badrummet med golvvärme är utrustat med badkar. (Bygglov för balkong har tillsammans med 3 grannar nyligen lämnats in till Stadsbyggnadskontoret. Balkongföretaget som har stor erfarenhet av balkongbyggen är positiva till att bygglov kommer beviljas. Dock inga garantier. Kontakta gärna mäklaren för mer information.)

Brf Isprinsessan 1 är en mycket stabil, välmående och ytterst välskött bostadsrättsförening som är nästintill skuldfri. Föreningen huserar i välskött fastighet utan större underhåll inplanerat de närmsta åren. Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://isprinsessan.se/.

På Svarvargatan 3 bor du med ett eftertraktat läge som kombinerar lugna kvarter med närhet till allt storstaden har att erbjuda. Inom kort gångavstånd ligger Fridhemsplan med utmärkta kommunikationer såsom flertalet busslinjer samt tunnelbanans blåa- och gröna linje. I bostadens närområde finns även Västermalmsgallerian, flertalet stora matbutiker, gym som SATS och Friskis&Svettis samt självklart ett brett utbud av caféer, barer och restauranger. Tvärs över gatan har du dessutom ett välsorterat närlivs. Från bostaden har du nära till Karlbergskanalens underbara promenad- och löparstråk som tar dig hela milen runt Kungsholmen. Vasastan och Sankt Eriksplan når ni efter en kort promenad över Sankt Eriksbron.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy