Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hundlokegränd 20, Vån 2, Hässelby / Lövsta Allé, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
3 726 SEK / mån
Rum
3 rum

Varmt välkomna till Hundlokegränd 20, vån 2!

Här presenterar jag nu denna mycket hemtrevliga och väldisponerade trerummare om 63 kvm i härliga Lövsta allé! Här bor ni med ett utmärkt läge med närhet till promenadstråk, grönskan och bra utbud av kommunikationer runt hörnet. Här bor ni i ett helt insynsskyddat läge med ljus interiör och härlig atmosfär där ljuset strålar in genom stora fönsterpartier samt den rymliga balkongen med flera olika möbleringsmöjligheter. Genomgående och välplanerad planlösning med ljusinsläpp från två väderstreck vilket skapar ett fint ljusflöde samt en härlig atmosfär - här kommer ni att trivas! Välkomna att stiga på!

Vi kliver in den välkomnande entréhallen och slås direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela lägenheten. Här finns gott om plats för era ytterkläder på hatthyllan och era skor på skohyllan. Strategiskt placerat intill entréhallen hittar vi bostadens rymliga och stilrena badrum med skön hotellkänsla. Snyggt grått klinkers på golvet och vita kakelplattor pryder väggarna och här finns wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt tvättmaskin med arbetsbänk ovan.

Vidare hittar vi vardagsrum och kök i en fantastisk öppen och social planlösning - den perfekta samlingsplatsen för att umgås med familj och vänner. Möblera sällskapsdelen helt efter eget tycke och smak och skapa er egna oas. Här finns gott om plats för en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Välj om ni vill dricka morgonkaffet ute eller in - tar ni ett steg ut från vardagsrumsdelen når ni den otroliga balkongen i optimalt solläge! Vi tittar vidare på det ljusa och härliga köket som är stilrent och modernt med vita släta skåpluckor och lådfronter i en gråkulör med bra arbetsytor på arbetsbänk i trät. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Köket inbjuder verkligen till sociala sammanhang med familj och vänner.

Bostadens två harmoniska sovrum finner vi i fil med varandra intill vardagsrumsdelen. Vi börjar med master bedroom som erbjuder gott om plats för den stora dubbelsängen och tillhörande sängbord. Här är förvaringsmöjligheterna ypperliga med platsbyggd garderob med skjutdörrar. Det mindre sovrummet passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor - låt fantasin flöda och skapa ert egna drömhem!

BRF Skogsstjärnan är stabil och solid förening med god ekonomi. Garages nås från hissen och kostar 900 kr/månad (MC-plats 450 kr/månad). Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 1500 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy