Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

sön 3 jul 12:00

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Färgaregatan 16B, Uddevalla
Typ
Bostadsrätt
KVM
25.5 kvm
Avgift
1 360 SEK / mån
Rum
1 rum

Central och nyrenoverad 1a med mycket låg avgift!

Med stort nöje presenterar vi denna nyrenoverade 1a med Uddevallas kanske lägsta avgift!

På Färgaregatan 16B finner du denna praktiska enrummare med allt du behöver. Bostaden är belägen tacksamt nära Agneberg gymnasieskola, östra station samt centrums serviceutbud. Väl i lägenheten möts du av nya ytskikt, moderna materialval samt fönster i väster. Det nya köket från Epoq är fullt utrustad med integrerad diskmaskin, kyl/frys, ugn, induktionshäll samt mikrovågsugn. Vardagsrummet är lättmöblerad och rymmer såväl möbler som förvaring. Badrummet är helkaklat och har ny WC, tvättkommod samt modern duschhörna.
Som extra praktikalitet ingår ett förråd i källaren där du enkelt förvarar ytterligare tillhörigheter. Fiber är indraget i lägenheten. I avgiften ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg. Hushållsel debiteras per förbrukning.

Här bor du i en välskött och nästintill skuldfri förening. För dig med bil finns stor parkeringsplats utanför fastigheten för ca 150 kr/mån. För egen parkeringsplats har föreningen platser som kan hyras för 100kr/mån. Här tillämpas separat kö.

Bo billigt i en mycket påkostad etta, med centrum och kommunikationer runt hörnet.
Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Hall med plats för avhängning. Här finnes även rymlig garderob med led-belysning. I hela lägenheten ligger påkostat och slittåligt laminatgolv.

Vardagsrum

Lägenhetens vardagsrum/sovrum har fönster i västläge, plats för både soffa och säng samt förvaring.

Kök

Modernt och stilrent kök från Epoq. Här finns integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionshäll, köksfläkt samt mikrovågsugn. Infällda spotlights i överskåp samt vitt kakel.

Badrum

Helkaklat badrum med WC, dusch samt kommod. Handdukshängare, eluttag samt badrumsskåp finns.

Dokument (pdf)

Energideklaration Färgaregatan 16b Stadgar Årsredovisning Brf St Anne Äng 2021

Allmän information

Pris

595 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1

Boarea (BOA)

25.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Färgaregatan 16B

Ort

Uddevalla

Kommun

Uddevalla

Lägenhetsnummer BRF

12

Våningsplan

1 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Riksbyggen BRF St Anne Äng

Brf bildades

1965

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber är indraget i samtliga lägenheter. Avtal hos Telia öppen eller bredband från Com Hem tecknas själv av lägenhetsinnehavaren.

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen värme. 3 radiatorer finns i bostaden.

Utförda renoveringar

2018 Ny tvättkommod samt WC i badrummet.
2020 totalrenoverades lägenheten med nytt kök från Epoq, nytt slittåligt laminatgolv samt ommålning av samtliga väggar/tak. I samband med renoveringen drogs elen om och nya strömbrytare sattes in.
2021 Ny dusch sattes in.

Övriga utrymmen i föreningen

Till lägenheten hör ett förråd i källaren på ca 3 kvm.

Byggnader

Byggår

1965

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

1 360 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

1.2703

Andel av månadsavgift

1.2679

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen upplåter parkeringsplatser för 100 kr/mån. Här tillämpas separat kö. Den stora parkeringen vid Agneberg, precis utanför bostaden är tillgänglig för alla och kostar endast 1 kr/dygn på vardagar och är gratis på helger. Här står man högst 7 dygn i sträck.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

110 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Service och kommunikationer

Från bostaden är det endast 300 meter till tågstationen Uddevalla Östra, där jämna avgångar går mot Stenungsund och Göteborg. Till Göteborg är det 1h 5 min med västtågen.
För resor inom Uddevalla finns busshållplats vid Agneberg Gymnasium endast 150 meter från bostaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy