Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svarvargatan 3, 3tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
39 kvm
Avgift
1 918 SEK / mån
Rum
2 rum

Optimalt planerad - Högt läge i huset - Näst intill skuldfri Brf

Underbart boende som presenterar ytterst väldisponerade kvadratmeter med fina originaldetaljer som en vacker oljad fiskbensparkett i ek, fönsterbänkar i sten, speglade innerdörrar samt en generös takhöjd. Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av lägenhetens fantastiska rymd där vardagsrummet bjuder på generösa sällskapsytor och ett härligt ljusinsläpp. Innanför entrén finner du mycket bra förvaring och vardagsrummet ger ditt gott om utrymme för sällskapsdel, ett större middagsbord samt övrig möblering. Det rymliga köket ger dig bra förvaring i vit skåpinredning samt en generös arbetsyta i trä. Mellan kök och sovrum sitter en skjutdörr samt ett spröjsat fönster för ljusinsläpp. Det mysiga sovrummet möbleras idag med 120 cm säng och sängbord och rummet har ett stort spröjsat fönster för härligt ljusinsläpp. Badrummet är rymligt samt utrustat med tvättmaskin för en enklare vardag. Genomgående är lägenheten i mycket gott skick med vitmålade väggar och fina golv.

Brf Isprinsessan 1 är en mycket stabil, välmående och ytterst välskött bostadsrättsförening som är nästintill skuldfri. Föreningen huserar i välskött fastighet utan större underhåll inplanerat de närmsta åren. Läs gärna mer på föreningens hemsida: https://isprinsessan.se/.

På Svarvargatan 3 bor du med ett eftertraktat läge som kombinerar lugna kvarter med närhet till allt storstaden har att erbjuda. Inom kort gångavstånd ligger Fridhemsplan med utmärkta kommunikationer såsom flertalet busslinjer samt tunnelbanans blåa- och gröna linje. I bostadens närområde finns även Västermalmsgallerian, flertalet stora matbutiker, gym som SATS och Friskis&Svettis samt självklart ett brett utbud av caféer, barer och restauranger. Tvärs över gatan har du dessutom ett välsorterat närlivs. Från bostaden har du nära till Karlbergskanalens underbara promenad- och löparstråk som tar dig hela milen runt Kungsholmen. Vasastan och Sankt Eriksplan når ni efter en kort promenad över Sankt Eriksbron.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy