Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
69 kvm
Avgift
4 382 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik chans att förvärva denna lägenhet med uthyrningsdel!

Välkomna till Vallastaden och denna originella lägenhet där du får chansen att köpa två lägenheter till priset av en!

Här har du nämligen en tvåa samt en etta, båda fullt utrustade med alla bekvämligheter man behöver. Bo billigt genom att hyra ut någon av lägenheterna!
Bostaden har enhetliga ytskikt med parkettgolv och vitmålade väggytor. Stilrent kök från Marbodal med vita köksluckor. Välplanerat allrum med plats för matbord och soffa samt separat sovrum med plats för både säng och skrivbord. Till detta finns även ett helkaklat badrum i vitt med dusch, spotlights och tvättmaskin samt torktumlare. Från vardagsrummet når man balkongen som bjuder på förmiddagssol och båda lägenheterna har vid entrén tillgång till uteplats via loftgång med kvällssol.

Den mindre lägenheten är smart planerad med ett tilltaget kök och i rummet finns plats för säng och matbord. Egen tvättmaskin och torktumlare samt helkaklat badrum. Krävs inget godkännande från bostadsrättsföreningen för uthyrning.

Brf Paviljongen erbjuder sina medlemmar en gemensam vinterträdgård belägen högst upp i huset samt en takterrass som delas med övriga i huset. Takterrassen är belägen med många härliga soltimmar. I växthuset är det fritt fram att få sköta sin egen grönsaksodling. Vallastaden är ett helt nytt område där fokuset ligger på blandad, konstnärlig arkitektur, hållbar utveckling och gemenskap i en hållbar miljö. Närhet till grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. I "felleshusen" ges möjligheter till umgänge och gemenskap som blir talande för denna nya stadsmiljö med myller av olikheter i arkitektur.

Sammantaget en välplanerad bostad med en exklusiv touch. Här bor man bekymmersfritt och bekvämt med ett utmärkt läge i attraktiva Vallastaden. Direkt närhet till Universitetet och Mjärdevi Science Park. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. I närområdet finns en mindre matbutik där man kan handla matvaror. På kort promenadavstånd ligger Djurgårdens centrum med dess serviceutbud i form av en större välsorterad matbutik, restaurang, apotek, gym samt Systembolaget. Perfekt bostad för dig som söker en bostad med närhet till allt man kan önska sig.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy