Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 990 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Bures gata 25, Hyllie,
Typ
Bostadsrätt
KVM
86 kvm
Avgift
4 581 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

En mycket fin och modern 3:a på 86kvm erbjuds nu i Hyllie!

På Brf Hyllie Esplanadhus finns nu denna pärla som REDO objekt.

Härifrån har man gångavstånd till både Hyllie centralstation och Emporia shoppingcenter, Citygross runt hörnet och IKEA inom gångavstånd. Fantastiska kommunikationsmöjligheter och välplanerat stadsbygge som både erbjuder färgstark arkitektur och gröna områden. Andra sidan sundet, en hållplats ifrån Hyllie, ligger Kastrup och resten av världen.

Rumsbeskrivning

Hall:
Bakom säkerhetsdörren möts ni av en spatiös hall som välkomnar och bjuder in till övriga lägenheten. Ni möts av Carrara klinker till golv, som sedan går över till 3-stavs parkett. Till vänster finns det gott om plats för avhängning och förvaring samt sittplats när man ska på och av med skor. Den avlånga hallen erbjuder ytterligare förvaring till vänster fortsättningsvis, med inbyggd garderob och skjutdörrar.

Sovrum:
1: Längre fram har man sovrum nummer 1 som bjuder på platsbyggd garderob med infällda spotlights. Trägolvet följer med från hallen som är genomgående över resten av bostaden. Vitmålade väggar och stort fönsterparti bjuder på mycket ljusinsläpp i sovrummet, sedan bjuds det på inbyggd garderob med skjutdörrar till vänster om fönstret för yttermera förvaring.
2: Intill ligger det andra sovrummet med inbyggd garderob och vitmålade väggar. Här får man plats med såväl skrivbord som en läshörna.

Badrum:
Ett rymligt och fräscht badrum med gråa klinkerplattor på golvet med installerat golvvärme och blanka Carrara-plattor på väggarna i marmor. Här finns både torktumlare och tvättmaskin installerat samt gott om avlastningsplats. Duschhörn med glasdörr och takdusch i krom. Stilren kommod i vitt och handdukstork finns också att tillgå i detta stilrena badrum.

Vardagsrum:
Vidare in i lägenheten öppnar vardagsrummet upp sig till vänster och här finns plats för större soffgrupp, läshörna och gott om plats för matbord. Stora fönsterpartier skänker fint ljusinsläpp till hela rummet. I denna moderna lägenhet har man även elektriska rullgardiner som går att justera med mobiltelefonen. Tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir detta utmärkta sociala ytor med kök och vardagsrum i en öppen symbios. Från vardagsrummet når ni lägenhetens balkong i söderläge.

Kök:
Det tidlösa kvalitetsköket från Vedum består av vita köksluckor med handtag i krom som kombineras med stänkskydd i vitt kakel och svart bänkskiva i marmor. Köket är utrustat med kyl och frys i rostfritt stål, helintegrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn samt inbyggd mikrovågsugn. Stora fönster partier erbjuder ljus och ger en inventiös känsla överlag.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 990 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

86 kvm

Gatuadress

Bures gata 25

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

1201

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Söderläge

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hyllie Esplanadhus

Organisationsnummer

769633-4700

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Hyllie Esplanadhus är en äkta förening som bildades 2016-10-26 och registrerades hos bolagsverket 2016-12-08.
Föreningen äger marken. Det finns 64 antal lägenheter i föreningen samt 1 föreningslokal.

EKONOMI
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Örehus. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, säljaren betalar (1 190kr år 2021).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant (476kr år 2021).

Någon avgiftshöjning är aldrig gjord. Styrelsen har beslutat att det ska ske en indexreglerad avgiftshöjning årligen, med start 2022.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Då föreningens byggnad är byggt 2020 finns det inga planerade underhåll eller renoveringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Parkering av cyklar sker på innergården, det finns även två cykel förråd samt ett rullstolsrum där det för närvarande står barnvagnar. Föreningen har även en övernattningslägenhet i huset som föreningen äger och hyr ut till medlemmar som får tillfälliga besökare.
Föreningen har ingen gemensam tvättstuga, varje lägenhet har egen tvättmaskin samt torktumlare.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Leverantör är Telia, avgift för detta läggs på månadsavgiften med ca 220kr/mån, hastighet 100/100 mbit/s.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen har 30 platser som hanteras genom P-Malmö, med en kostnad på 1000 kr/plats/mån.
Föreningen äger två lådcyklar som medlemmar kan hyra via appen GoRide.

Det finns flera Sunfleetpooler i området, och i avgiften ingår abonnemanget Small till och med 2028.

ÖVRIGT
Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Delat ägande godkänns med vid fall där den boende äger lägst 10% av boendet.
Fastighetsservice utförs av ett anlitat företag. Styrelsen utför en årlig okulär besiktning. Styrelsen utövar inte någon tillsyn vid överlåtelser.

Föreningen har ett kollektivt elavtal som debiteras kvartalsvis.

KONTAKT
Hemsida: www.hyllie-esplanadhus.smartbrf.se
Mail: hyllieesplanadhus@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från av berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

BYGGNADSÅR
2020

Brf bildades

2016

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 581 SEK/månad

Andelstal

1,94%

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Hyllie innebär en annorlunda närhet till allt. Malmö arena och Emporia shoppingcenter finns runt hörnet men även IKEA finns ett stenkast ifrån. Här möts stad och landskap, storskaligt och småskaligt, gröna områden och färgstark arkitektur. Mot norr ligger Hyllie tre minuter med tåg från Triangeln och sex minuter från Malmö Centralstation. Mot söder ligger milsvidder av Söderslätt. Och västerut, med Kastrup som närmaste tågstation, ligger resten av världen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl