Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Östersundsgatan 7, Vån 7 (0715), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
76 kvm
Avgift
3 845 SEK / mån
Rum
3 rum

Välkomna till detta familjära och nyproducerade boende på våning 7 med dubbla franska balkonger!

Välkomna till denna nyproducerade och familjära trerummare om 76 kvm i hjärtat av Vällingby Parkstad! Här har varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - låt fantasin flöda och gör detta till ert nästa drömboende. Hela bostaden präglas av harmonisk hemmakänsla med ljust målade väggar och listverk. Som pricken över i:et har vi den magnifika utsikten som ni kan njuta av från det breda fönsterpartiet och dubbla franska balkonger och som är lika fin dagtid som kvällstid, oavsett årstid. Visst låter det bra? Välkomna att stiga på!

En härlig hemmaatmosfär möter oss direkt när vi öppnar dörren och kliver i bostaden. Entréhallen är ljus och rymlig och erbjuder gott om plats för familjens ytterkläder och skor. Några steg in hittar vi dessutom fyra platsbyggda garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. Rakt fram från hallen hamnar vi i bostadens mittpunkt - vardagsrummet som badar i härligt solljus från den stora fönsterpartierna som reflekteras fint mot de ljusa väggarna. Möblera med den sköna familjesoffan, tillhörande soffbord och media-möbel - här kommer ni njuta av lugnet på fredagskvällarna.

Vi fortsätter in i bostaden och hittar det ljusa och rymliga köket med strålande ljusinsläpp och dubbla franska balkonger - det här måste upplevas på plats! Koka en god kopp kaffe och njut av utsikten vid matbord för 4-6 personer - här vill man sitta länga och njuta av utsikten och den goda maten! Kökets maskinella utrustning kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock. Här erbjuds spishäll med översittande fläkt, ugn, kyl och frys och flertalet skåp och lådor bakom vit kulör.

I fil med köket hittar vi bostadens två harmoniska och rymliga sovrummen med härligt ljusinflöde. Bädda upp den stora dubbelsängen i master bedroom med favoritlakanen och somna med himlen som närmsta granne. Här finns plats gott om plats för sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Det mindre sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor? Möblera hur ni önskar och skapa ert drömhem. Tillsist har vi bostaden lyxiga badrum som är strategiskt placerat intill entréhallen. Här vill man spendera många timmar och skämma bort sig själv med en spakväll. Wc, tvättställ, stor spegel med ovansittande belysning samt duschhörna.

BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay med postombud. På våning 16 finns en gemensam takterass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 14 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. I pulserande och ständigt växande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor Hemköp finns längs Jämtlandsgatan.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy