Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 99, Vån 10 (13104), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
36 kvm
Avgift
1 896 SEK / mån
Rum
1 rum

Spektakulär nyproducerad etta om 36 kvm på våning 10 med himlen som närmsta granne!

Såld! Här presenterar jag denna nyproducerade och mycket svårslagna 1:a om 36 kvm på våning 10 med en fantastisk utsikt över Stockholm. I pulserande Vällingby Parkstad återfinns denna ljusa och välplanerade etta (möjlig mini-2:a). Belägen i en ny fastighet från 2018 med tunnelbanan runt knuten som tar ca 24 min in till t-centralen. Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med strålande ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter mot öst. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Här är det bara att flytta in, börja trivas och njuta av en guldkantad vardag - kanske är det du som flyttar in här? Välkommen!

Vi öppnar dörren och kliver in i den ljusa och rymliga entréhallen som erbjuder plats för både hatt- och skohylla för dina ytterkläder och skor. Från hallen öppnar hela bostaden upp sig och med kök och sällskapsrum i en social och fantastisk öppen planlösning. Ljuset strålar in genom stora fönsterpartier och utgång till den franska balkongen med himlen som närmsta granne. Här är ytorna väldigt lättmöblerade - låt fantasin flöda och skapa ditt egna drömboende med både sällskapsdel, sovalkov med plats för 1,20m säng och en rymlig matplats. Köket är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter från Vedum med induktionshäll, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.

Från hallen nås det stora och lyxiga badrummet med bland annat kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. Genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i en vit kulör. Mycket goda förvaringsmöjligheter via en walk in closet som nås från hallen, här får alla kläder, skor och väskor plats för den modeintresserade. Missa inte chansen att flytta in i denna fantastiska bostad som har allt och lite till på önskelistan!

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy