Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Slussgatan 12L, Slussen, Malmö
Typ
Andel i Bostadsförening
KVM
60 kvm
Avgift
2 384 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk 2:a i anrika SJ-husen!

I de anrika och välkända SJ-husen finner vi denna charmiga sekelskifteslägenhet med flertalet kvalitéer och många bevarade detaljer från byggåret som samspelar snyggt med ett nyrenoverat badrum från 2021 och kök från 2013!

Bostaden är belägen i BF Håkan som med sina mysiga innergårdar tillhör områdets vackraste. Huset är ritat av arkitekten Alfred Arwidius. Här erbjuds en takhöjd på ca 3,2 m, gavelläge, stuckaturer, höga golvlister, takrosetter, brädgolv i original samt stora fönsterpartier med lummig utsikt mot innergården. Bostaden befinner sig en halv trappa upp, är genomgående och är i princip insynsfri! Allt detta i en av Malmös bästa föreningen med en otroligt välskött ekonomi, låg belåningsgrad och låg månadsavgift!

Bf Håkan är en gammal och stabil bostadsförening som funnits sedan 1929. Man värnar om huset och dess historia, äger tomten, har flera omfattande renoveringar bakom sig och en solid ekonomi med bra lånebild. Källar- och vindsförråd hör till lägenheten. I den lugna, grönskande och välskötta innergården kan man njuta av varje årstid!

Läget vid Slussen är ett av de områdena i Malmö som genomgått en livfull förändring de senaste åren. Här bor man med gångavstånd till City och Centralstationen men framförallt Östervärns tågstation! Ett kvarter bort ligger Drottningtorget där nya restauranger och uteserveringar såsom Boulebaren med vackra gamla sekelskifteshus runtomkring. Åt andra hållet ligger Värnhemstorget som är en av Malmös största knutpunkter med alla tänkbara bekvämligheter såsom dagligvaruhandel, busspendling till Lund och övriga Skåne.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy