Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Barrskogsvägen 6, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 532 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad och stilren tvåa i populära Tyresö Skogsstad!

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen till Barrskogsvägen 6 och denna välplanerade tvåa i gavelläge med en härlig uteplats med sol under större delarna av dagen. Här kan du verkligen flytta in och trivas från första stund! Bostaden är belägen på lugn återvändsgata i ett bekvämt läge av Centrala Tyresö där centrum, gym, skolor, idrottsanläggningar, badsjö, matbutiker samt direktbussar finns på korta avstånd. Bostadshuset angränsar mot skogsparti.

- Rymligt förråd.
- Närhet till Tyresö Centrum och all dess service.
- Väldisponerad två med goda förvaringsytor.
- Insynsskyddat gavelläge.
- Ljusa och luftiga ytor.
- Närhet till kommunikationer som tar dig snabbt in till Gullmarsplan och Stockholms City.

När du entrar bostaden möts du av en hemtrevlig och välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter genom skjutdörrsgarderober. Ekparkett på golv och väggar i gråbeige färg skapar ett mysigt första intryck. I anslutning till hallen når du ett stort helkaklat badrum i lyxig karaktär med goda förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsbänk samt ett överskåp.

Vidare in i lägenheten nås en öppen planlösning mellan ett stilrent kök från Marbodal med bra arbetsytor och ett stort vardagsrum där en större soffgrupp ryms. I köket/vardagsrummet får en matgrupp på minst 4 personer plats. Tack vare ett flertal rejäla fönster får lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har ett sovrum som går i ljusa, mjuka färger och har plats för en stor dubbelsäng. I sovrummet har man skapat en smart lösning genom platsbyggda garderober runt sänggaveln för att på bästa sätt nyttja alla ytor som finns. Ekparkett på golv i hela lägenheten.

Från den sociala delen når vi utgången till den generösa uteplatsen som finns. Här har du sol under större delen av dagen i ett insynsskyddat läge. På uteplatsen får du plats med en soffgrupp/matgrupp och kan njuta av solens strålar med utsikt mot skogsparti.

ATT BO I SKOGSSTADEN:
Närområdet bjuder på skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.
Närhet till Centrum, promenadstråk, matbutiker, skolor, bad, idrottsanläggningar samt gym som SATS, Actic och Friskis höjer bekvämligheten ännu en nivå. Direktbussar avgår från hållplats endast 1 min bort och tar dig direkt till Stockholm City samt Gullmarsplan, perfekt för den som pendlar till jobbet.
Parkeringar löper längs med Barrskogsvägen samt på närliggande parkeringsplats. Källsorteringsrum finns.

På det stora hela ett lugnt och problemfritt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta.

Kan detta vara något för dig? In och anmäl ert intresse!

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

55 kvm

Gatuadress

Barrskogsvägen 6

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhetsnummer

7102

Våningsplan

Bv

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Skogsgläntan

Organisationsnummer

769628-4574

Allmän information

Skogsgläntan bestående av sammanlagt 86 lägenheter om ett till fyra rum och kök fördelade på tre punkthus och ett lamellhus.

Skogsgläntan har ett fritt söderläge mot den grönskande tallskogen och har dessutom en vacker innergård. I två av punkthusen finns garage under huset med hiss direkt upp till ditt eget våningsplan. Lamellhusen har ett mer stadsmässigt utseende och härifrån är det 200 meter till busshållplatsen.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia Tripple Play- funktion. Levererar digital-tv, telefon och internetanslutning.
Följande ingår: Abonnemang och telefon adapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer. Internetanslutning med en hastighet på 100/100 Mbit per sekund.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns cykelförråd, förråd och källarförråd, barnvagnsrum.
I området finns även en mindre lekpark samt en gemensam gård med utemöbler/parkmöbler, grill och sandlådor.

Antal lägenheter

86

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 532 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, kallvatten.

Beskrivning månadsavgift

Tillägg på varmvatten.

Överlåtelseavgift

1 656 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

710 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

35 garageplatser. 750kr/mån.
43 parkeringsplatser. 300kr/mån.
4st Mc parkeringar i garage. 400kr/mån.

Garaget är beläget under hus med adress Barrskogsvägen 4 och 6 .

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

69 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy