Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kungsholmsgatan 44, vån 3, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
1 845 SEK / mån
Rum
2 rum

Topprenoverad sekelskiftesdröm - Stora fönster i två väderstreck - Öppen social planlösning

Underbart sekelskiftesboende som renoverats till toppskick med stilsäker blick där vackra sekelskiftesdetaljer finns bevarade. Här finner du en lägenhet utöver det vanliga med genomgående planlösning, cirka 3 meter i takhöjd och stora fönsterpartier i två väderstreck. I vardagsrummet finns en specialdesignad och platsbyggd hyllförvaring som blir en snygg detalj och ger rummet extra karaktär. Invid dukar du upp med matbord för 6-8 middagsgäster och den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger dig sociala ytor att umgås med vänner och familj. Lägenheten får ett fantastisk ljusinsläpp och är målad i harmoniska varmgrå nyanser samt har mörkbetsade furutiljor i original. Köket ger dig mycket bra förvaring i grå underskåp- samt överskåp som når full takhöjd och du får en generös arbetsyta i vacker carraramarmor. Det mysiga sovrummet har ett lugnt läge mot föreningens tysta och grönskande innergård. Här möblerar du med dubbelsäng och längs med ena väggen sträcker sig platsbyggda garderober som ger dig fantastiskt bra förvaring. Badrummet är inrett med kakel och klinker (golvvärme) i matchande varmgrå nyans som inger en lyxig hotellkänsla. Här bor du med ett högt läge i huset i en lägenheten som presenterar en underbar rymd och upplevs större än sina 42 kvadratmeter. För dig som är intresserad har det tidigare funnits bygglov för balkong ifrån sovrummet.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket bra ekonomi. I föreningen finns förutom en stor grönskande innergård bland annat bastu, gemensamhetslokal och garage. Fastigheten är i mycket gott skick där stora renoveringar nyligen är utförda och 2021 köpte även föreningen upp ett gemensamt elavtal som bidrar med billigare el för medlemmar.

På Kungsholmsgatan 44 bor du med en attraktiv adress belägen strax intill grönskande Kronobergsparken och vackra Rådhusparken. Fastigheten har ett lugnt läge med allt innerstan har att erbjuda precis utanför dörren. Med Fridhemsplan och City på kort gångavstånd hittar du Kungsholmens bästa och billigaste matbutiker samt Västermalmsgallerian och City med shopping. Det finns en mångfald av trevliga fik och välbesökta restauranger i närområdet med exempelvis populära Phil´s Burger. Du har även ett kort gångavstånd till Centralstationen samt Kungsgatan. För dig som föredrar ett aktivt liv finns flertalet gym samt Kronobergsparken och vackra promenadstråk som du når med någon minuts promenad. Runt om Kungsholmen finns ca 1 mil vackra löparspår och på vägen passerar du vackra Norr Mälarstrand, grönskande Rålambshovsparken samt strandpromenaden i Hornsberg. Kommunikationerna utanför är oslagbara med en mängd bussar som passerar utanför dörren samt tunnelbanans blå samt gröna linje som ligger mindre än 5 minuter bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy