Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gudöterrassen 441, Gudöterrassen, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
134.5 kvm
Avgift
7 697 SEK / mån
Rum
5 rum

Underbar lägenhet i mycket gott skick med ett magnifikt läge med sjöutsikt.

Välkommen till Gudöterrassen 441, en mycket tilltalande etagelägenhet om hela 5 rum och kök med två underbara terrasser i direkt söderläge i en omtyckt förening med en magisk utsikt ut över sjön. Här bor du med livskvalité i en renoverad och fin lägenhet med ett för området större vardagsrum med skjutdörrar ut mot terrassen.
Allt detta endast ett stenkast från sjön Drevviken och ett lugnt och fridfullt område med egen båt och badbrygga och trevliga promenad stråk.

Här erbjuds ett boende med kontinental känsla med tanke på den stora terrassen där solen lyser hela dagen och som fungerar som en förlängning av lägenheten. På terrassen finns eldriven markis och plats för flera sittgrupper. Ett extra vardagsrum helt enkelt!

Lägenheten är renoverad under senare år och har en trivsam planlösning där all yta är väl tillvaratagen i båda våningsplanen
En välkomnande hall med plats för ytterkläder. Ljust och luftigt kök med gott om förvaring och arbetsytor samt en trevlig matplats i burspråk. Intilliggande sovrum med utgång till terrassen samt ett extra fönster mot baksidan där vissa lägenheter satt in en dörr för att kunna nyttja den delen av baksidan. Lägenheten har ett bra läge som göra att det finns flera fönster mot baksidan i båda våningsplanen vilket gör att lägenheten känns ljusare och luftigare. Det trivsamma vardagsrummet är lite större än vanligt och här ges plats för både matsalsdel och soffgrupp, utgång till terrassen via skjutdörrar i glas ut mot terrassen.
Helkaklat duschrum och i anslutning till en tvättavdelning. Praktiskt förråd under trappen.
Övervåningen erbjuder ett stort härligt allrum med utgång till den längsgående terrassen på det här våningsplanet. Tre sovrum varav ett är större med fint gavelfönster. Helkaklat duschrum med bastu.

Ett underbart sjönära boende med badrocksavstånd ner till vattnet och en strandpromenad med båtbrygga. Drevviken erbjuder inte bara bad och fiske under sommaren utan även skridsko och skidåkning på vintern. I området finns även kanotklubb! I närheten ligger även busshållplats med bla. direktbussar in till Stockholms city samt täta avgångar mot Gullmarsplan, Handen och Nacka. I omnejd finns även förskolor och skola. Gångavstånd till Trollbäckens centrum med olika affärer samt restauranger med olika smakinriktning. Här finns även vårdcentral och apotek.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy