Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Frödingsvägen 3, 3tr, Kungsholmen - Fredhäll, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm, biarea 10 kvm
Avgift
3 387 SEK / mån
Rum
3 rum

Underbar vindsetage - Balkong i västläge - "Bonusrum" som är utmärkt som kontor - Avgiftsfri månad

Underbar etagevåning ( 77 kvm boa samt 10 kvm bia ) med härlig vindskaraktär som presenterar ytterst väldisponerade 3,5 rum i bästa skick. Här bor du i en tyst lägenhet belägen högst upp i huset med ett insynsskyddat läge och stora fönsterpartier för fantastiskt ljusinsläpp. Lägenheten har en unik karaktär och på övre planet får du takhöjd upp till nock med synliga takbjälkar, snedtak och stora fönsterkupor. På det nedre planet finner du lägenhetens sällskapsytor som delas upp mellan vardagsrum och kök med möjlighet till en öppen planlösning mellan de båda rummen. Köket är stilrent renoverat och har en lyxig Smegsspis med dubbla ugnar samt en matplats med utrymme för 6-8 middagsgäster. Den rymliga balkongen har ett soligt västläge med grönskande vy och ger dig ett extrarum under sommarhalvåret. Ifrån vardagsrummet som du möblerar med en generös sällskapsdel sträcker sig en rejäl trappa upp till övervåningen. Nere i hallen finner du mycket bra förvaring i två inbyggda garderober och det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin. På övervåningen får du ett bonusrum som idag fungerar som ett kombinerat sällskapsrum och kontor. Rummet fungerar även utmärkt som ett lekrum extra tv-rum om det finns barn i familjen. Härifrån når du även de båda sovrummen där master bedroom är stort och ger plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här finns även två rymliga klädkammare som ger plats åt det mesta. Lägenhetens mindre sovrum passar utmärkt som barnrum gästrum eller kontor.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med mycket god ekonomi där föreningen under 2021 kommer bjuda på en avgiftsfri decembermånad. I föreningen finns bonusar som bland annat flertalet gästlägenheter, nybyggda arbetsplatser för dig som jobbar hemifrån, ett litet gym och odlingslådor sommartid. Det är lätt att hitta parkering i området och föreningen har även 2 egna laddstolpar för bil. På Rålambsvägen finns också flera allmänna laddstolpar. I Fredhäll har en yngre generation flyttat in vilket även märks på de lokaler, caféer och restauranger som öppnat upp i området. Här finns exempelsvis Alvas skafferi som erbjuder närproducerade matvaror, café som öppnar upp på sommaren i Fredhällsparken och mångas favoritcafé Paloma eller Fredhälls konditori där du kan köpa nybakade nybakade morgonfrallor.
Lummiga Fredhällsparken ligger strax utanför porten med utomhustennisbana, baddamm för de små och härliga promenad- och löparspår. På Frödingsvägen 3 bor du precis invid grönska och Fredhälls välbesökta badklippor som du når du med en snabb promenad. Strax utanför dörren finns mycket bra kommunikationer med tunnelbana samt buss där du snabbt kan ta dig till Fridhemsplan och City. Runt hörnet finner du flertalet fik för frukostar och luncher samt härliga Solstugan för luncher och middagar i sommarsolen. Hornsbergs Strands fantastiska strandpromenad med badbryggor och flertalet välbesökta restauranger finns cirka 10 minuters promenad bort.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy