Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Södra Centralgatan 12B, Söder, Gävle
Typ
Bostadsrätt
KVM
54.5 kvm
Avgift
3 161 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin 2:a med toppenläge på söder - inglasad balkong i sydvästläge!

Varmt välkomna till denna fina tvåa på Söder - inglasad balkong i västerläge!

Lägenheten är bekvämt belägen på första våningen och har smakfullt genomgående renoverats med nytt kök, fina ytskikt och vackra trägolv. Här erbjuds en rymlig hall med gott om plats för avhängning och förvaring. Sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober med skjutdörrar. Ljust och fint kök med gott om plats för matlagning , köket ger även plats för en mindre matgrupp framför fönstret. Genom dubbeldörrar nås vardagsrummet som är rymligt och flera möbleringsalternativ är möjliga. Från vardagsrummet finns utgång till en inglasad balkong i soligt sydvästläge med utsikt mot föreningens gård. Badrummet är fräscht och helkaklat med duschhörna. Lägenheten tillhör en välskött förening med bra ekonomi och avgift som inkluderar värme, vatten, kabel-TV och internet.

Utöver föreningens egna mysiga innergård med grönytor, gemensamma utemöbler och grillmöjligheter har byggnaden ett toppenläge på Söder med gångavstånd till Gävle Centralstation, Centrum, skolor, förskolor och även ett brett utbud av restauranger och mataffärer. Allt för ett trevligt boende finner du här!

Välkommen hem!

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

54.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Södra Centralgatan 12B

Ort

Gävle

Kommun

Gävle

Lägenhetsnummer

30-2817-1-3-3

Våningsplan

1 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

HSB BRF Guldsmeden i Gävle

Organisationsnummer

785000-1210

Allmän information

Föreningen äger fastigheten Söder 33:11 i Gävle kommun.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme, Mekanisk frånluft.

Utförda renoveringar

2016: Helrenoverat källarplan, Målat väggarna och golv, Byggt om matkällare i förråd, Genomfört spolning av stammar, Installerat kompost i trädgården.
2017: Målning av trapphus, Installerat digitala postboxar, Namnskyltar.
2018: Installerat bandvarnare i alla lägenheter, trapphus, källare och tvättstuga, Ny trappbelysning, Nya tidningshållare, Ny mangel, Radonmätning.
2019: Radonmätning utförd, Ny torktumlare, Tvättmaskin även 2 tvätthoar är installerade, Påbörjat byte av säkerhetsdörrar.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

20

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 161 SEK/månad. I avgiften ingår avgift som inkluderar värme, vatten, kabel-TV och internet.

Andelstal insats

4,63968

Andel av månadsavgift

4,74656

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

200 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

320 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är beställd

Specifik energianvändning

118 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

113 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Bengt Olsson, BMO energi&miljö AB

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy