Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Köpenhamnsgatan 7, Ekeby, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
110.5 kvm
Avgift
4 605 SEK / mån
Rum
5 rum

Stor 5:a i populära Ekeby!

Välkommen till en tilltalande 5:a med öppen, trivsam planlösning belägen på Köpenhamnsgatan 7 med utmärkt läge i Ekeby. Här erbjuds du en stor och luftig 5:a på våning 2 av 2 vilket gör att du inte behöver oroa dig för att höra ljud ovanför dig.
Lägenheten har en egen ingång från gården vilket skapar en känsla av att bo i radhus. Utanför dörren så har du som bor här även en egen loftgång som du kan möblera efter dina behov. Vad sägs om att sitta där och ta en kaffe medan du väntar på dina gäster? Bostaden lämpar till sig till den större familjen eller till de som önskar att ha fler rum för exempelvis kontor eller varför inte ha ett eget gym i hemmet?

Entré till hall med mycket bra avhängningsyta. Fyra luftiga sovrum där samtliga erbjuder gott om plats för förvaring. Kök och vardagsrum med öppen och social planlösning. Från vardagsrummet nås den stora balkongen som erbjuder ett fritt läge. Två badrum varav den ena har precis totalrenoverats. I anslutning till vardagsrummet finns även en stor och praktisk klädkammare. Bostaden erbjuder laminatgolv runt om hela bostaden förutom i hall, kök samt badrummen där det finnes klinkergolv.
Nuvarande ägare har låtit installera persienner runt om alla fönster. Samtliga fönsterbänkar är av sten för det lilla extra.

På Köpenhamnsgatan bor du med ett lugnt, tryggt och mycket barnvänligt läge i en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Det råder god granngemenskap med många lekkamrater till barnen på gården. Föreningen har både garage och parkeringsplatser med och utan elplint.

I populära Ekeby, nära Sommarro och Eriksberg, bor ni ytterst bekvämt med endast några hundra meter till både förskola och skola så det är ett perfekt läge för den stressade småbarnsfamiljen. I grannskapet bor det gott om barn i alla åldrar så kompisar kommer barnen att ha gott om. Ett stenkast bort finns Coop-affär och via en kort promenad så nås Ica Väst, Friskis & Svettis, fotbollsplaner, tennisbana, restauranger, apotek, och vårdcentraler. Disponentvillan ligger även i området vilken har förskola och fritidsklubb.

Ni upplever också de natursköna omgivningarna på nära håll genom närheten till Hågadalens naturreservat med vackra promenad och joggingspår och en cykeltur om ca tio minuter tar er till Stora torget i city. För den bilburna är du snabbt ute på Bärbyleden och har således endast fem minuter till E4:a-påfarten från bostaden.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy