Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 395 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Kalkstensvägen 11, Kalkbrottet / Limhamn, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
84 kvm
Avgift
2 410 SEK / mån
Rum
3 rum

Ljus och social trerummare med dubbla balkonger!

Vi har nu nöjet att presentera denna välplanerade och sociala trerummare med fantastiskt ljusinsläpp i tre väderstreck och dubbla balkonger! Bostaden erbjuder utöver detta kök och vardagsrum i en social och öppen planlösning , två välplanerade sovrum med egna klädkammare och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Utöver detta finns det ytterligare goda förvaringsmöjligheter och genomgående ligger ekparkett och väggarna är vitmålade, allt för att man ska kunna sätta sin egna prägel på det. Detta är en bostad som ger en välkomnande känsla med sin väl genomtänkta planlösning och bra, användbara balkonger för olika väder. Lägenheten på Kalkstensvägen 11 en unik kombination mellan ett enkelt och praktiskt boende samt ett alldeles speciellt hem som erbjuder lite extra guldkant tack vare närheten till gångstråken längs kalkbrottet, Victoria Parks serviceutbud och Limhamns centrums utbud av butiker, apotek och restauranger.

Brf Paviljongen erbjuder ett livsstilsboende med tillgång till gemensam utomhuspool, lounge (där det serveras kaffe med fika), bibliotek, biosalong, gym och spa med inomhuspool. Många av dessa utrymmen har under senaste tiden genomgått renoveringar och har nyligen öppnat upp för verksamhet igen. Se mer info under Gemensamma utrymmen i föreningsinformationen.

Välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

ENTRÉ / HALL
Vi välkomnas in i lägenhetens praktiska hall med vitmålade väggar och grått stengolv. Här finns plats för lättare avhängning samt ytterligare förvaring i klädkammaren som nås precis innanför dörren.

KÖK
Här finnes ett vitt Poggen Pohl kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Bänkskivan är i laminat och stänkskydd är i svart kakel. Köket är fullutrustat med integrerad diskmaskin, spishäll, inbyggd mikrovågsugn och ugn, samtliga från Siemens, samt köksfläkt i stålfritt. Intill köket finns det plats för matbord samt direkt utgång till båda balkonger. Väggarna är vita och på golvet ligger en ekparkett.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet ligger i en social och öppen planlösning med kök och matplats. Här har vi stora fönsterpartier i två väderstreck och plats för soffmöblemang. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger den genomgående ekparketten.

SOVRUM 1 / MASTER BEDROOM
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang. I rummet finns även en generös klädkammare och här är även begränsad insyn. Väggarna är vita och ekparkett på golv.

Bakom köket och mellan sovrummen finns ytterligare en korridor/ hall. Härifrån nås även badrummet. I korridoren är väggarna vita och ekparketten ligger även här.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här är utrustat med dusch med glasdörrar, vit kommod samt vitt handfat, spegelskåp, handdukstork samt tvättavdelning med ytterligare förvaring, tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 2
Detta är ytterligare ett välplanerat sovrum/ kontor med fint ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns plats med både säng samt ytterligare möblemang så som skrivbord eller liknande. I detta rum finns även en generös klädkammare.

BALKONGER
I nordöstligt läge ligger en av lägenhetens balkonger. Denna är inte inglasad och erbjuder god plats för valfritt möblemang.
I nordvästligt läge ligger lägenhetens inglasade balkong. Här finns idag ett matmöblemang för sex personer som lämnas kvar av säljaren.
Ihop med den inglasade balkongen finns ytterligare en öppen balkong med lite utsikt över kalkbrottet. Denna finns i sydväst-läge.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd samt vinfack.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Paviljongen ED Kalkstensvägen 5 Brf Paviljongen Stadgar Brf Paviljongen Årsredovisning 2020 Brf Paviljongen ED Kalkstensvägen 9-13 Brf Paviljongen ED Kalkstensvägen 9-13

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 395 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

84 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kalkstensvägen 11

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer

1221

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Paviljongen

Organisationsnummer

769616-7266

Allmän information

Brf Paviljongen är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten Limhamn 150:385. Föreningen bildades samma år som byggåret 2007. Föreningen består av 129 st bostadslägenheter, lokaler för gemensamma aktiviteter, spa, restaurang och garage. Fastighetens adress är Kalkstensvägen 3, 5, 7 9, 11 och 13.

EKONOMI
HSB sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (483 kr år 2022). Köparen blir medlem i HSB och betalar en medlemsavgift på 800 kr. Av denna summa deponeras 500 kr och återfås igen vid utträde ur HSB.

Senaste avgiftshöjningen gjordes 2021-07-01 med 2%.
Ingen planerad avgiftsförändring finns i dagsläget (kontrollerad 2021-09-28).

Föreningen har ett gemensamt elavtal och kostnad för hushållsel debiteras utifrån förbrukning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Gjorda underhåll och renoveringar
2013 Den tioåriga underhållsplanen har uppdaterats till och med 2023. Reparation av entrédörrar som skadats vid in/utflytt och ovarsam hantering.
Belysning vid påfågelsdamm, innergårdar, fasaden och parken har åtgärdats. Stormskador har åtgärdats.
2014 Plåtning av takkanten på Victoriabyggnaden. Belysning längs kalkbrottet och gången från Victoriabyggnaden till utsiktsplatsen mot kalkbrottet har åtgärdats. Förbättrad trädgårdsskötsel. Ny plattsättning utanför receptionsentrén
2015 Utebelysning i park, på trädäck och vissa ytterdörrsarmaturer har reparerats. Övervakningssystem för värme, ventilation, kyla och elförbrukning har byggts ut och kan nu avläsas och styras via internet.
2016 Lagning av putsvägg på miljörum och gym.
2017 Omläggning av plattor vid ingången till loungen.
2018 Nyinstallation av stängbegränsare i norra och södra korridoren. Skydd för rörelsehindrade.
2019 Underhåll av ventilationssystemet.
2021 Åtgärdat vattenventiler. renovering av duschar i spa. Återställande av biograf (projektor och ljudsystem).

Pågående underhåll:
Stam- och slamspolning, klart v 41 2021.

Inga större renoveringar är planerade. Däremot görs fortlöpande underhåll inom fastigheten enligt fastställd underhållsplan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Här finns boule och tennisbana. På området finns både inom- och utomhuspool. I spelrummet har du tillgång till bibliotek, biljard och spelbord. Vidare finns det spa, bad och gym som du har fri tillgång till. Här finns även en behandlingsavdelning där du kan beställa massage, ansiktsbehandling m.m..
Tre övernattningsrum finns att hyra.
I serviceavgiften (för personer över 15 år) ingår bland annat:
Bad, bastu, tennis, filmvisningar, föreläsningar och andra arrangemang i Victoriahusets biosalong. I anslutning till biografen ligger lounge och reception.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till TV, internet samt bredbandstelefoni via Telenor. Telenors basutbud på 17 kanaler ingår i avgiften inkluderat Telenor Stream. Obligatoriskt tillägg om 200 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
65 garageplatser, 40 parkeringsplatser och 4 mc platser finns att hyra. Garageplats 663 kr/mån, parkeringsplats utomhus kostar 408 kr/mån. Vid överlåtelse frigörs ofta platser så det är nästintill möjligt att garantera p-plats inledningsvis. Garaget nås både genom nergång från området samt genom nergång eller hiss via Victoriahuset. Övrig parkering finns på markplan.
Gästparkering finns i närheten av Victoriahuset och utanför Kalkstensvägen 3.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.
I vinkällaren får du tillgång till ett eget vinfack.

KONTAKT
Hemsida: www.paviljongen.bostadsratterna.se
E-post: paviljongen.limhamn@gmail.com

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

129

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 410 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 1 350 kr/mån/person över 15 år avseende gemensamhetsavgift, 100 kr/mån avseende bredband samt 100 kr/mån avseende kabel-tv.

Andelstal

0,72134%

Andel av månadsavgift

0,72134%

Överlåtelseavgift

1 208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

199 kWh/m²

Energiklass

G

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta