Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gjörwellsgatan 39 lgh 1202, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
109.5 kvm
Avgift
6 027 SEK / mån
Rum
4 rum

4:a med balkong i söderläge - garage i huset

Välkommen till en ytterst väldisponerad familjevåning med genomgående planlösning och 4 rum samt två badrum fördelat på 109,5 kvm. Ljusa och luftiga ytor med magnifika fönsterpartier samt en stor balkong i soligt söderläge mot föreningens välskötta innergård. Redan i hallen nås man av det vackra ljuset tack vare de stora fönsterpartierna. Lägenheten har fina välskötta ytskikt och flexibel planlösning med 1-3 sovrum beroende på behov. Vardagsrummet har generösa sällskapsytor och en fantastisk rymd med stora fönster i söderläge. Här finns utgång till balkongen i soligt läge som rymmer både matbord och krukväxter. Det stora köket ligger i anslutning till vardagsrummet och har gott om plats för både matbord, förvaring och all utrustning man behöver. Rummet som används som sovrum idag är rymligt med plats för dubbelsäng och har inbyggd förvaring. Fönstret vetter mot innergården. Med ingång från hallen nås det stora helkaklade badrummet i ljus färgsättning som förutom dusch även har plats för tvättmaskin och torktumlare. Även det mindre badrummet har duschmöjligheter. Genomgående är lägenheten mycket ljus och har vackert parkettgolv i alla rum samt fönsterbänkar i sten. Förutom mycket inbyggd förvaring finns även en stor klädkammare.

Brf Fajansparken är mycket välskött. Medlemmarna har tillgång till festlokal, bastu, övernattningslägenhet, tvättstuga och grovsoprum. Den gemensamma Innergården har sol hela dagen, stor gräsyta, sandlåda, vackra planteringar och sittgrupper. På våren blommar körsbärsträd och på vintern pryds gården av en ståtlig julgran.

Läget är idylliskt precis intill Riddarfjärdens vatten med badmöjligheter och vacker strandpromenad. I föreningen finns en frisör, kemtvätt och italienskt lunchcafé. Apotek, mataffär, Systembolag mm finns i direkt närhet Rålambsvägen. En kort promenad bort ligger Norr Mälarstrands vackra promenadstråk. Här längs med vattnet finns flera populära restauranger som Mälarpaviljongen, Trattorian och Orangeriet. I närheten ligger också såväl Smedsuddsbadet som Fredhälls underbara badklippor. Precis utanför dörren finns motionsspår längs vattnet som tar dig runt hela Kungsholmen.

De goda kommunikationerna i området underlättar vardagen. Thorildsplans tunnelbanestation ligger bara några minuter bort, likaså Västerbroplan där buss 1 och 4 buss passerar liksom flera andra innerstadsbussar. Buss 1 stannar precis utanför porten. För den bilburne finns garageplatser i huset att hyra (f,n kö) från ca 1 000 kr/mån, samt laddboxar till vissa platser.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy