Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rosengatan 2, Ramshäll/Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
83.5 kvm
Avgift
2 767 SEK / mån
Rum
3 rum

Modern lägenhet belägen i Ramshäll med stilrena materialval

Med ett attraktivt läge på Rosengatan 2 finner du denna stilrena och charmiga trerummare om 83,5 kvadratmeter med en härlig balkong, moderna ytskikt, ett badrum med stor dusch samt en gästtoalett, fiskbensparkett, goda förvaringsmöjligheter såväl som en välplanerad och social planlösning med öppna ytor. Bostaden har genomgående större ljusinsläpp som skapar en härlig rymd och är belägen på våning 1 av 3.

Rummen disponeras enligt ett stilrent kök i grått som erbjuder bra arbetsytor i form köksö med integrerad vask och rymlig del för matplats. Köket har detaljer som skiva och stänkskydd i portugisisk kalksten, väl tilltagen förvaring i köksön och integrerade/inbyggda vitvaror. Två harmoniska sovrum varav ena har plats för säng och goda förvaringsmöjligheter i form av flertalet platsbyggda garderober samt ett sovrum med plats för skrivbord samt säng. Från ena sovrummet når du bostadens härliga balkong. Vardagsrummet bjuder på stora ytor samt gott om ljusinflöde från tre olika väderstreck. Här finner ni även ett lyxigt helkaklat duschrum med större takdusch, spotlights i tak, golvvärme, badkar, handfat i dubbel bemärkelse, tvättmaskin och torktumlare i pelare samt förvaringsskåp. Från hallen når man även bostadens gästtoalett som är utrustad med wc och handfat. Genomgående stilrena färgskalor på väggar samt fiskbensparkett. De påtagliga ljusinsläppen samt den generösa takhöjden på ca 2,70 skapar en tilltalande atmosfär och sann hemkänsla. All takbelysning styrs via app.

Förutom att lägenhetens toppskick bor du även med en mycket förmånlig boendekostnad tack vare den låga månadsavgiften på 2 767 kr. Stabil och välskött förening med låg belåning och en totalrenoverad fastighet där inget större underhållsbehov föreligger. Som boende i föreningen har du tillgång till ett lägenhetsförråd i källaren, gemensam tvättstuga, cykelförråd och möjlighet till parkering för såväl bil som mc. Här kan du verkligen få utlopp för livskvalité från första stund. Lägesmässigt bor du med kort promenadavstånd till Citykärnan, Trädgårdsföreningen, Universitetssjukhuset och kommunikationer.

Varmt välkommen på visning! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy