Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 800 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Tallsättravägen 201, Margretelund/Tallsättra, Åkersberga
Typ
Radhus
KVM
99 kvm
Avgift
5 615 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hemtrevligt bostadsrättsradhus om ca 100 kvm i populärt område

Nu har du äntligen chansen att köpa ditt nästa drömboende i populära Margretelund! Här får du ett bostadsrättsradhus med naturen runt hörnet, perfekt för barnfamiljen. Nyrenoverade ytskickt 2021. Du får ett ljust kök, rymligt vardagsrum med utgång till stor altan med sol från tidig morgon till kväll. Tre till fyra sovrum, två badrum samt förråd. Vind med gott om förvaringsutrymme samt ståhöjd samt förråd i direkt anslutning till entrén. Liten och lättskött tomt med syrenträd och rabatter. Gångavstånd till förskola, skolor, motionsspår och vackra strövområden, Margretelunds centrum och direktbusslinje till centrala Stockholm. Här bor man tryggt i en stabil förening med närhet till det mesta. Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande hall med målade väggar, (delvis nymålat 2021) och klinkergolv med golvvärme. Nymålat tak 2021. Längre in övergår golvet i parkett. Avhängningsmöjligheter i platsbyggd garderob.

Kök

Ljust kök med släta vita luckor, arbetsytor med laminatskiva samt rostfri diskho med kakel ovan diskbänk. Hel kyl/frys Bosch, diskmaskin Whirlpool, varmluftsugn, micro och induktionshäll med steglös stor platta Whirlpool med tillhörande fläkt ovan.
Matplats för ca 6 personer. Ljusa väggar med panel på del av väggen, nymålat 2021 och parkett på golvet. Taket är nymålat 2021.

Badrum nedre plan

Badrum med delvis kakel och målade väggar med våtrumsmatta på golv. Dusch, WC, handfat med spegel, VVB samt grovvask med skåp och tvättmaskin.

Vardagsrum

Ljust lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den stora soliga altanen, delvis under tak (nytt 2021). Ljusgrå väggar nymålat 2021 samt parkettgolv. Tak nymålat 2021. Ny balkongdörr installeras inom kort.

Hall övre plan

Ljusa väggar med laminatgolv. Här finns förråd/klädkammare samt vindslucka med utfällbar stege. Vinden har golv och ståhöjd.

Sovrum 1

Stort ljust sovrum som man kan delas av till två rum. Stor garderob med mycket inredning från 2021. Ljusa väggar nymålat 2021 samt parkettgolv. Nymålat tak och insidan fönster 2021.

Sovrum 2

Ljusa väggar nymålat 2021 samt laminatgolv. Nymålat tak 2021. Garderobsvägg med spegel från 2021.

Sovrum 3

Sovrum som av säljaren används som kontor. Ljusa väggar nymålat 2021 samt laminatgolv. Nymålat tak 2021.

Badrum övre plan

Badrum med delvis kakel och målade väggar. Våtrumsmatta på golv. Badkar med dusch möjlighet, WC och handfat med spegel. Mindre badrumsskåp.

Klädkammare/förråd

Förråd med hyllor. Frånluftsvärmesystem.

Vind

Mycket rymlig vind med trägolv, isolerad, belysning och ståhöjd. Stege i luckan.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Videsätra Årsredovisning 2020 Brf Videsätra stadgar

Länkar

Film Film Film BRF Videsätra hemsida

Allmän information

Pris

2 795 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Under Q1 2022 enligt ö.k.

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Max antal sovrum

4

Boarea (BOA)

99.1 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Tallsättravägen 201

Ort

Åkersberga

Kommun

Österåker

Beskrivning av förråd m.m.

Externt förråd precis utanför entrén.
Stor vind som är isolerad, golv och ståhöjd.

Lägenhetsnummer

2301-00201

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Radhus

Uteplatser

Altan

Stor altan med trägolv och delvis under tak (bytt 2021) i soligt läge från morgon till kväll. Mindre gräsmatta med rabatter. Staket.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Videsätra

Organisationsnummer

716419-4321

Allmän information

I mitten av 80-talet byggdes dessa hus, som ligger i Tallsättra som ligger i Margretelund. Det ligger 3-4 km från Åkersberga centrum och är kommunen Österåkers största bostadsområde med drygt 6 500 invånare. Bebyggelsen är blandad med allt från små bostadsrätter till stora paradvillor längs med havet. I slutet på Tallsättravägen finns denna förenings 28 bostadsrätts-radhus i boendeformer som 2:or, 3:or och 4:or.

Husen är gula med vita inslag. En föreningslokal finns och används bland annat till årsmöten, den används också som samlingspunkt till städ- & fixardagar varje vår och höst. I området så finns också ett antal mindre förråd för cyklar, sopor, verktyg/maskiner som används till att ta hand om t.ex. gräsmattor som tillhör föreningen. En lekpark finns för de yngre i föreningen.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV via Telenor. Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Frånluftsvärmepump med elradiatorer som stödvärme.
VVB Bosch.

Byggnadskommentar

Bostadsrättsradhus

Utförda renoveringar

Se årsredovisningen

Kommande renoveringar

Se årsredovisningen

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamhetslokal som går att låna och är utrustad som övernattningslägenhet som man kan hyra för besökande gäster. Redskapsbod där du kan låna redskap för tex trädgårdsarbete. Cykelrum och soprum.

Byggnader

Byggår

1987

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 615 SEK/månad. I avgiften ingår Vatten, Kabel-TV, Parkeringsplats
V/A, kabel-TV, externt förråd och P-plats med elstolpe

Andelstal

0,038781 %

Andel av månadsavgift

3,87811

Överlåtelseavgift

1190 (2,5% av PBB) SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 (1% av PBB) SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

8 664 kWh/år

Hushållsel

1 000 SEK/månad

Försäkringskostnad

230 SEK/månad

Försäkringsinformation

Länsförsäkringar

Summa driftkostnad

1 230 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

P-plats med elstolpe ingår i månadsavgiften.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

155 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Service och kommunikationer

Kommunikationer finns i området med ett par busshållplatser att välja mellan, beroende på var i området man bor. Dessa bussar tar dig ner till Åkersberga centrum och Roslagsbanan. Det finns även bussar som går hela vägen in till Tekniska högskolan och Humlegården i Stockholm.

Områdesbeskrivning

MARGRETELUND
Margretelund är ett av Österåkers vackraste områden med dess närhet till naturen, havet och skärgården. Samtidigt som närheten till storstaden finns med bra kommunikationer. I området finns badplatser, skolor och dagis. Tallsättra är en populär del i Margretelund som ligger nära elljusspår och Trastsjöskogen.

ÅKERSBERGA
Åkersberga ligger i Roslagen och kan erbjuda ett rikt natur- och skärgårdsliv. Det är en ständigt växande kommun och Åkersberga Centrum erbjuder välkända och specialiserade butiker samt flertalet restauranger med olika kök.

I centrum finns bra kommunikation med både Roslagsbanan och bussar, bland annat direktbussar från Margretelund till Humlegården, Stockholm och Danderyds sjukhus T-bana station. Om man vill ta bilen mot Stockholm/Kista/Sollentuna tar man den tvåfiliga vägen 276 eller ställer bilen på en av flera infartsparkeringar och tar tåg eller buss.

Det finns flera förskolor och skolor, även ett brett utbud av privata alternativ med varierande inriktning och pedagogik. Mer information om dessa finns på www.osteraker.se.

Då kommunen är en skärgårdskommun finns många marinor för den båtintresserade, och det finns en mängd badplatser både i hav och sjö. Skärgårdslivet är ständigt närvarande.

För den golfintresserade finns tre golfbanor i Åkersberga, varav Österåkers GK är i närområdet med 2 golfbanor och padelbanor samt Åkersberga GK som ligger i vacker Roslagsnatur några kilometer bort.

I kommunen finns flera hästar och stall för dem som vill rida. Även ishall, simhall, motionsspår och gym med olika inriktningar bjuder in till en aktiv fritid.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta