Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Jämtlandsgatan 107, Vån 2 (11024), Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
66 kvm
Avgift
3 484 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till denna unika och extraordinära tvåa om 66 kvm i fantastiska Vällingby Parkstad!

Här erbjuds ett exklusivt boende där allt är minutiöst planerat med stilsäkra materialval i fokus - här har inget lämnats åt slumpen! Kanske blir det ni som flyttar in? Nu presenterar jag stolt denna spektakulära tvårummare om 66 kvm i populära och ständigt växande Vällingby Parkstad. Bostaden genomsyras av en harmonisk hemmakänsla där väggar och lister är målade i ljusa färgtoner och på golvet sätter vi fötterna på stilren parkett. Stor och härlig balkong med vacker utsikt över trädtopparna. Varmt välkomna att hänföras av denna bostad som har allt man önskar sig och lite till.

Ta hissen upp, närmare bestämt till våning två där ni genom säkerhetsdörr tar er in i bostaden. Väl inne i lägenheten får man direkt en slående känsla av hur ljus och fin bostaden är. Hallen erbjuder plats för både hatt- och skohylla samt ytterligare förvaring i platsbyggda garderober med släta stilrena fronter. Fötterna sätter ni på vacker parkett som sedan kommer bli genomgående för denna bostad. Direkt till höger hittar vi det påkostade badrummet med hotellkänsla och en harmoni som sveper över rummet. Här är det gott om plats för morgon- och kvällsrutin eller varför inte en spakväll med vänner - det här är ett badrum man vill spendera mycket tid i. Välutrustat med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, arbetsbänk, spegelskåp med belysning, tvättställ med rymlig kommod samt dusch med vägg i klarglas. För att maximera harmonin ytterligare är det stilrent grått klinkers på golvet och avlånga kakelplattor i vitt på väggarna.

Från hallen öppnas bostaden upp till hjärtat och navet - köket och vardagsrummet som är fint integrerat med varandra. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren når man också den stora balkongen där utsikten är magisk och insynen obefintlig. Balkongen med redan lagd trall bjuder gott in till umgänge i goda vänners lag där både lounge-grupp och växter får plats. Njut av samvaro med familj och vänner samtidigt som middagen tillagas i det fantastiska och lyxbetonade köket. Köket är välutrustat med induktionshäll, spiskåpa, integrerad ugn i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Duka upp för 6-8 personer runt matbordet intill fönsterparti som närmsta granne.

Från köket når ni vardagsrummet som badar i solljus som reflekteras fint mot de ljust målade väggarna och den exklusiva platsbyggda bokhyllan. Möblera med soffgrupp, tillhörande soffbord och tv-möbel. Bostadens harmoniska sovrum ligger helt insynsskyddat och är placerat i fil intill köket. Här får man plats med stor dubbeläng, tillhörande sängbord och andra mysiga trivselmöbler och dekorationer efter eget tycke och smak. Platsbyggda garderober som är stilrent inmålade i samma kulör som väggarna. Även här slås man av ljuset som flödar in genom det stora fönsterpartiet som reflekteras fint mot de fina väggarna som är målade i en harmonisk ljusgrå kulör som bidrar lite till extra mysfaktorn. Ta en kaffe i sängen och börja dagen på ett harmoniskt sätt!

BRF Råckringen har mycket god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter från två lokaler. Garage finns under gården och nås enkelt med hiss/trappor. Fördelning sker enligt befintligt kösystem, kostnaden är 770 kr/mån. Hemköp finns i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny och dynamisk stadsdel med natur, vatten, tunnelbanan, flertalet gym och förskolor precis runt knuten. Det är även enkelt och smidigt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum, Bromma Blocks och Kista.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Mycket fin, ljus och inbjudande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i ljus kulör och golvet pryds av parkettgolv.

Vardagsrum

Socialt vardagsrum i en delvis öppen planlösning mot det stilrena köket. Erbjuder gott om plats för större soffgrupp, TV-möbel och matgrupp. Platsbyggd hylla med inbyggd belysning. Fina fönsterpartier åt två olika väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp och lägenheten en extra dimension. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet når ni den mysiga balkongen. På balkongen finns det gott om plats för sittgrupp och växter.

Sovrum

Lugnt placerat och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Inmålade garderober bakom släta luckor. Väggar målade i ljusgrått och parkett på golvet.

Kök

Kök i en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet med matplats för ca 6 personer. Kök från Vedum med vita släta luckor upptill och fullutdragslådor nertill, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i laminat och diskbänk i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av ugn och mikro i högskåp, induktionshäll, spiskåpa, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Vitvarorna kommer från Electrolux.

Badrum

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt matt kakel på vägg. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschvägg i klarglas, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovan tvättmaskin och torktumlare ligger en vit arbetsbänk i laminat samt vägghängda skåp för ytterligare förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomiskplan Stadgar Årsredovisning 2019 Årsredovisning 2020

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

66 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Jämtlandsgatan 107, Vån 2 (11024)

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer

11024

Våningsplan

2 av 11

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Har balkong

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Råckringen

Organisationsnummer

769628-1455

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Råckringen är en äkta förening som bildades 2016 och som i dagsläget består av totalt 268 lägenheter varav 268 är upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Peab Bostad AB. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla medlemmar via Ellevio, debitering sker för faktisk förbrukning kvartalsvis.

TV OCH BREDBAND
I månadsavgiften ingår kabel-TV basutbudet från Telia. Bredband tecknas direkt av Telia via fibernätet.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Byggnaden värms upp via fjärrvärme.

VENTILATION
Typ av ventilation: Självdrag

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glas

Utförda renoveringar

Inga planerade i dagsläget.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 268
Antal lokaler: 2

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Hemköp i entréplan mot Jämtlandsgatan
- Barnvagns- och rullstolsförvaring
- Cykelrum (finns på Östersundsgatan 8 och på Jämtlandsgatan 97, Jämtlandsgatan 99 och Jämtlandsgatan 107)
- Innergård med plantering och lekplats
- Förrådsutrymmen
- Garage under husen

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

268

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 484 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, vatten och bostadsrättsttillägg. Obligatoriskt tillägg om 222 kr/mån för Telia Tripple play.

Andelstal insats

0,40623%

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

275 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har inomhusparkering under huskropparna med totalt 90 st garageplatser. Kostnaden för garageplats är 770 kr/mån. Uthyrningen sköts av APCOA. Kö tillämpas. Det finns även separat storgarage i anslutning till tunnelbanestationen. Kostnaden för parkeringsplats är 500 kr/mån. Uthyrningen sköts av Stockholm stads parkering. Kö tillämpas.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiklass

C

Beskrivning

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt förråd om ca 2 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy