Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Knektvägen 15, Enskede/Gubbängen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
40 kvm
Avgift
2 506 SEK / mån
Rum
1 rum

Fint renoverad minitvåa högst upp med balkong

Välkommen till en omsorgsfullt renoverad och insynsfri minitvåa med bevarade originaldetaljer i fin 40-talsbyggnad. Här bor du högst upp i hus med hiss och med balkong från vilken man har en strålande utsikt i en stabil och lågt belånad förening. En mycket ljus lägenhet med ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong, renoverat originalkök, hall med förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med badkar samt ett sovrum. Lägenheten har bl.a. nymålade ytskikt och nya parkettgolv.

Brf Stockholmshus nr 11 är en gammal och välskött förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat cykelrum, garage, parkeringsplats, hobbyrum, grovsoprum samt flera trevliga och välskötta innergårdar. I föreningen finns möjlighet att hyra flera olika typer av lokaler. I månadsavgiften ingår basutbud kabel-TV, värme och vatten. Föreningen har en låg belåning per kvadrat på 1.133 kr.

Här bor du centralt och naturnära i klassiska kvarter i lummiga Gubbängen med sin genuina småstadskänsla med Majroskogen för härliga skogspromenader alldeles runt hörnet. Området är barnvänligt med många förskolor och engelska skolan i området, liksom en skatepark och parklek att besöka i närliggande Starrmyran med hästar och andra djur för små besökare. Gubbängens centrum med T-bana ligger endast en kort promenad bort. 19 min till T-centralen och en kvart till Medis. I Gubbängen C finns bl.a. Coop, bibliotek, apotek, vårdcentral, tandläkare, nyöppnade gymmet Puls & Träning, flertalet matställen så som sushi m.fl. Tvärs över Gubbängsfältet finns det trendiga bageriet caféet BAK och Gubbängen har just fått en egen glassbar vid namn Morelliamo. I huset mitt emot lägenheten ligger ett nytt bageri.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy