Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skyttelgatan 10C, Kungsängen, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
61 kvm
Avgift
3 419 SEK / mån
Rum
2 rum

Ytterst välplanerad 2a med stor balkong!

Välkommen till Skyttelgatan 10C och denna välplanerade gavellägenhet med öppen planlösning, härligt ljusinsläpp och rymlig balkong. Söker du ett centralt boende med låg månadsavgift och bekvämligheter som hiss från entréplan, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och balkong i soligt läge så är det här bostaden för dig.

Kungsängen är en levande stadsdel med närhet till natur och grönska som tillsammans med det centrala läget bidrar till områdets höga popularitet. En kortare promenad längs Fyrisån tar dig till stadskärnan och den lilla bron över ån öppnar upp mot härliga strövområden i stadsparken, stadsträdgården och studenternas nybyggda arena och idrottsplats. Här bor du med bra pendlarläge och med närhet till restauranger / uteserveringar vid Islandsfallet.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme. I anslutning till hallen finns ett rymligt sovrum med hörnfönster och gott om förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Bostaden har ett helkaklat badrum med dusch och bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Köket angränsar till vardagsrummet och här sprids ett härligt ljus via rummets fönster och för årets soligaste dagar så finns integrerade persienner till samtliga fönster i lägenheten. Från kök och vardagsrum har du direkt tillgång till lägenhetens balkong som ligger i soligt läge och ger många härliga soltimmar under sommarhalvåret. I lägenheten finns även ett mindre extra rum som kan användas som förråd / kontor eller mindre sovrum för gäster.

Missa inte att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare för att ta del av all information.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy