Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Beckasinvägen 39, Saltängen, Nacka, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
41.5 kvm
Avgift
2 849 SEK / mån
Rum
1 rum

Charmig bostad med inbjudande balkongläge på lugn och rofylld adress

På lugna, lummiga Beckasinvägen ett stenkast från Ektorps centrum och Skuruparkens grönska finner ni denna charmiga 1:a med sovalkov med trivsamt hörnläge och inbjudande balkong. Bostadens läge lämpar sig utmärkt för dig som värdesätter att bo med närhet till natur och hav, samtidigt som du erbjuds ett brett serviceutbud på kort avstånd och når Slussen på cirka 20 minuter med buss.

Här välkomnas du av en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderober och en separat klädkammare. Det rymliga köket är bland annat utrustat med diskmaskin och erbjuder gott om arbetsytor och förvaring samt matplats för 4 personer. Vidare in i lägenheten når ni det ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck. Här erbjuds gott om plats för socialt umgänge och utgång till den rymliga balkongen i trevligt sydostläge med sol från morgon till tidig eftermiddag. I anslutning till sovrummet finns en rymlig sovalkov. Badrummet är helkaklat och förberett för tvättmaskin.

BRF Skurusund är en välskött HSB-förening med god ekonomi. Inga avgiftshöjningar är i dagsläget planerade.

Saltängen är ett lugnt och uppväxt bostadsområde som ligger precis mellan Saltsjö-Duvnäs villakvarter, Skurusundet/Skuruparken och Ektorp. I närliggande Ektorps centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och kaféer. Här hittar du populära caféet Gateau, den välsorterade livsmedelsbutiken Matboden och två populära, välutrustade gym. Någon kilometer från bostaden ligger också Nacka Forum, en av Stockholms största gallerior som erbjuder ett komplett serviceutbud.

I området finns det bra kommunikationer med flertalet busslinjer vid Ektorps centrum samt motorvägsbussar som ligger nära tillhands vid Skuru trafikplats. Med buss tar det ca 20 minuter in till Slussen. Saltsjöbanan (Saltsjö Duvnäs station) ligger också inom gångavstånd. Tunnelbanans blå linje kommer att förlängas till Nacka Forum och beräknas står klar 2030.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy