Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Byggmästargatan 1 F, Sala Backe, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
25 kvm
Avgift
2 000 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Byggmästargatan 1F i Sala backe!

I lummiga kvarter i Salabacke finner du denna mysiga etta med ett härligt ljusinsläpp och ljusa ytskikt. Uppsala är en av Sveriges vackraste städer med äldre bevarade hus ritade av flera kända stadsarkitekter. Med högt i tak, stora fönster och trägolv är det riktiga pärlor som finns bevarade runt om i staden, och nu finns äntligen en av dessa unika bostäder till salu. Med sina fantastiska originaldetaljer som tidstypiska fönster med oslagbart ljusinsläpp samt kök, får du här en fint bevarad historia som har hög efterfrågan.

Här får du en trevlig hall som rymmer smidiga förvaringslösningar och ett rymligt allrum med plats för både soffgrupp, arbetshörna om så önskas samt en säng. Därutöver får du ett kaklat badrum och ett fullutrustat kök med bra arbetsytor. Stora fönsterpartier i både allrum och kök ger gott om naturligt ljus i bostaden. Låg månadsavgift i föreningen där värme, kall- och varmvatten samt kabel-TV ingår.

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

25 kvm

Gatuadress

Byggmästargatan 1 F

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Lägenhetsnummer

1002(_______________________)

Våningsplan

1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Apeln

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

2 000 SEK/månad

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy