Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hundlokegränd 22, Hässelby / Lövsta Allé, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
45 kvm
Avgift
3 027 SEK / mån
Rum
2 rum

Välkomna till denna mycket välplanerade och ljusa 2:a om 45 kvm med radhuskänsla i mysiga Lövsta allé! Här presenterar jag nu denna bostad som har allt man kan önska sig och lite till - härliga sociala ytor, stilrent badrum, ett modernt kök samt stor möblerbar uteplats i soligt läge. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Hela bostaden präglas av härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två olika väderstreck samt av ljust målade väggar och parkett på golven som ger en exklusiv känsla. Detta hem är perfekt för såväl för singeln som paret med högt ställda krav. Välkomna hem!

Redan när vi öppnar dörren och kliver in i entréhallen möts vi av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Lyxig hall trots lägenhetens storlek som erbjuder plats för både hatt- och skohylla och övrig hallmöbel om så önskas. Det stilrena och moderna badrummet, som har en härlig hotellkänsla, ligger perfekt placerat intill entréhallen och erbjuder wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, duschhörna samt bekvämligheter som tvättmaskin med snygg arbetsbänk ovan.

Vi fortsätter in i bostaden och hamnar i hjärtat och den centrala mittpunkten - vardagsrummet och köket som badar i solljus från stora fönsterpartier och utgång till den mysiga och lummiga uteplatsen. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Bostadens kök är exklusivt med vita släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i mörk laminat med grått kakel ovanför som stänkskydd. Här erbjuds allt man önskar med induktionshäll, ugn, mikro, integrerad diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Bjud över familj och vänner, duka upp finporslinet på matbord för 2-4 personer och avnjut en god middag tillsammans.

Tillsist har vi bostadens sovrummet som ligger i fil med vardagsrummet i ett helt ostört läge, även här strålar ljuset in genom stort fönsterparti som reflekteras fint mot de ljust målade väggarna. Möblera och bädda upp dubbelsängen med de skönaste lakanen och börja morgonen här med första koppen kaffe - här kommer ni vakna utvilade. Ypperliga förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober som rymmer båda kläder och skor.

BRF Skogsstjärnan är stabil och solid förening med god ekonomi. Garages nås från hissen och kostar 900 kr/månad (MC-plats 450 kr/månad). Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 1500 meter. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy