Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Strömstarevägen 42, Gustavsberg Ösbydalen, Gustavsberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
87.5 kvm
Avgift
5 887 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt boende med radhuskänsla i populärt område

Välkommen hem till denna urmysiga lägenhet belägen på övre plan i de röda längorna på Strömstarevägen. Här har man egen entré med uteplats samt balkong på övre våningen. Lägenheten har fönster åt två håll och är genomgående i fint skick med renoverade ytskikt. Den fint fixade entréhallen som är det enda rummet på entréplan, har plats för både ytterkläder och välkomnande samtal med gäster. Går man trappan upp befinner man sig mitt i lägenheten i en övre hall och blickar ut i ett vackert renoverat vardagsrum. Från det härliga stora vardagsrummet kommer man in i ett ljus kök, snyggt inrett med vacker köksö och ny induktionsspis. Plats för matbord vid fönstret där solen lyser in på förmiddagen. På andra sidan hallen finns två sovrum - ett större med platsbyggd garderob, och ett med utgång till rejäl balkong i västerläge. Från hallen når man också ett fint inrett badrum med dusch, badkar och tvätt och tork. I badrummet och entréhallen finns klinkergolv.
Denna lägenhet har också en vind som går att inreda till etagevåning. Det ger en ytterligare boarea på ca 25 kvm. Bygglov finns i föreningen. Vinden används idag som förråd men kan alltså bli boyta. Det finns även tillstånd att sätta in kamin i lägenheten.
Parkering alldeles bakom huslängan ingår i avgiften.
Området är mysigt med sina röda längor och trevliga stämning. Föreningen är populär och här finns cykelrum, grovtvättstuga och en fin festlokal. Årlig städdag med korv och fika ger gemenskap och välskött område.
Föreningens websida: http://www.blakontur.se/

Ösbydalen är lugnt och omtyckt bl.a för dess närhet till både naturen och centrala läge med centrum nära. Här lockar motionsmöjligheter i naturreservat, grönskande innergård, närhet till skola och förskola samt goda kommunikationer med buss i omedelbar närhet. Ösbydalen är beläget mellan Gustavsbergs centrum och Mölnvik. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan bada från klipporna. Här bor du på landet men ändå nära stan.

Allmän information

Pris

3 495 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

87.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Strömstarevägen 42

Ort

Gustavsberg

Kommun

Värmdö

Lägenhetsnummer

0028

Våningsplan

2 av 2

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Blå Kontur

Organisationsnummer

716421-2461

Brf bildades

1991

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

2011-2013 Installation av motorvärmare för parkeringsplatser
2012-2013 Byte av fläktar Strömstarevägen
2014 Byte till LEDarmaturer
2017 Yttre målning Strömstarevägen

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelrum, grovtvättstuga, föreningslokal, redskapsbod, soprum.

Antal lägenheter

42

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 887 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, vatten, renhållning, grundutbud TV, parkeringsplats.

Andelstal

1,44996

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

485 SEK/månad

Försäkringskostnad

146 SEK/månad

Bredband 150/10 fiber via Tele2 inkl TVpaket silver flex

769 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 400 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Enligt föreningens hemsida har varje hushåll rätt till en parkeringsplats. Det finns elstolpe för motorvärmare. Kontakta Brf:ens styrelse, brfblakontur@gmail.com för mer information och pris. Det finns också ett antal gästparkeringsplatser på Strömstarevägens stora parkering.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

122 kWh/m²

Energiklass

E

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Alla bostadsrättsföreningar i Ösbydalen är med i samfälligheten. Det är samfälligheten som äger all mark som inte tillhör någon bostadsrättsförening. Det är samfälligheten som tecknar de stora avtal som rör oss alla.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy