Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 910 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Parkgatan 8D, Centrum, Landskrona
Typ
Bostadsrätt
KVM
79 kvm
Avgift
3 965 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Genomgående trea med terrass i Landskronas trevligaste kvarter!

I de gamla kvarteren vid hamnen, intill Citadellsparken, anrika Kassakroken och Kasernplan, börjar ett nytt kapitel i Landskrona stads 600-åriga historia. Tvålfabriken Sylva, byggt 1938 och belägen på hörnet Selma Lagerlöfs väg/Parkgatan har byggts om till bostadsrätter med bevarad industrikänsla. Med hiss eller lätta steg i det coola och välbevarade trapphuset tar du dig upp till andra våningen. Bakom den egna entrédörren öppnar sig en fantastisk lägenhet om tre rum och kök. Lägenheten är något alldeles speciellt med sina svartmålade fönster harmonierar fint med det tuffa svarta köket från HTH. Planlösningen är öppen och tilltalande och här finns gott om utrymme för häng i både kök och vardagsrum. Master bedroom är även det väl tilltaget, liksom badrummet som innehåller alla bekvämligheter man kan önska sig. Är du i behov av en parkeringsplats finns det dessutom möjlighet att hyra detta! Allt för ett bekvämt boende på en av Landskronas absolut bästa adresser med närhet till såväl hav, park som centrum. Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Med lätta steg tar du dig upp en halv trappa och möts av din alldeles egna entrédörr. Bakom denna öppnar sig en fantastisk lägenhet om tre rum och kök. I hallen finns praktisk förvaring i form att en garderob och vidare in i bostaden möts du av det stilfulla svarta köket från HTH som badar i ljus från det svartmålade dörrpartiet som tar dig ut till din alldeles egna terrass. Här finns gott om plats för utemöbler och delar av uteplatsen är skyddad från den ovanliggande balkongen. Här finns även belysning med integrerade eluttag. Köket med svarta luckor med synliga ådringar är välutrustat och här finns hel kyl och frys, integrerad mikro och ugn, diskmaskin, induktionshäll samt fläkt och diskho. I köket ryms en matplats och du kan njuta av den öppna planlösningen ut mot vardagsrummet.

Sovrummet är luftigt och rymligt. Här har du plats till en stor säng och ytterligare något möblemang. I sovrummet finns ett garderobsparti med skjutdörrar. Garderobspartiet är inrett med hyllplan samt en stång för upphängning. Det vackra fönsterpartiet är även det svartmålat och bjuder på otroligt vackra och djupa fönsterbänkar av sten.

Badrummet är helt i stil med övriga lägenheten med grått klinker och vitt kakel som är satt i halvförband. Badrummet har tvättställ med tillhörande underskåp med lådor i svart. Ovan vasken sitter en spegel med pushfunktioner för belysningen. Badrummet är dessutom utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsyta ovan samt ett extra skåp som matchar underskåpet till vasken. I Badrummet finns en dusch med vikbara väggar av glas samt en handdukstork.

Allmän information

Pris

2 910 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Diskuteras

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

79 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Parkgatan 8D

Ort

Landskrona

Kommun

Landskrona

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd i källaren tillhör bostaden. Finns extra förråd att hyra på vinden.

Lägenhetsnummer

1003B

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Bostadsrättsföreningen Tvålfabriken

Organisationsnummer

769638-0836

Allmän information

TV OCH BREDBAND
Fiber är indraget. Bostadsrättsinnehavaren tecknar och bekostar abonnemang själv via Landskrona stadsnät.

GÅRDSPLATS
Gemensamt miljöhus på gården.

BYGGNADSÅR
1938+2021

ÖVRIGT
Finns extra vindsförråd till uthyrning.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber via Stadsnätet

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 28

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gästlägenhet i källarplan med fyra sovplatser, cykel- och barnvagnsrum i källaren.

Antal lägenheter

28

Byggnader

Byggår

1938/2021

Ekonomi

Månadsavgift

3 965 SEK/månad. I avgiften ingår Kallvatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Avgiften är exklusive varmvatten och värme. Detta bekostas genom ett schablon-tillägg på månadsavgiften om 593 kr/mån. Detta tillägg är inkluderat i driftskostnaderna ovan.

Andelstal

0,03240

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

729 SEK/månad

Summa driftkostnad

729 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats till medlemmarnas förfogande finns i anslutning till bostaden. Kostnaden är 700 kr/mån

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta