Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Henriksdalsringen 17, Henriksdalsberget, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
69 kvm
Avgift
3 828 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern och rymlig trea med högkvalitativa materialval och bra planlösning

Välkommen att hitta hem till denna vackra lägenhet belägen uppe på Henriksdalsberget, med endast 300 meter till vattnet och grönskande omgivningar. Lägenheten är genomgående mycket smakfullt inredd med sobra färger och hög materiell standard. Här möts du av en välkomnande entré med gott om plats för avhängning och förvaring i form av garderober med skjutdörrar. Från hallen når du det helkaklade badrummet med egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare tillhörande en praktisk arbetsbänk och förvaring. Det stilrena köket går genomgående i vitt med snygga kontraster i form av mörka beslag och rostfria vitvaror. Det stora vardagsrummet andas ljus och rymd via det stora fönstret vilket skapar en skön, avkopplande atmosfär.

Föreningen köpte marken och äger fastigheten sedan 2017. Föreningen har ett garage för parkering och utanför bostaden råder boendeparkering.

Har du tagit dig ner till viken, är det inte långt till Sickla som är en pulserande stadsdel fylld med liv och rörelse, restauranger, shopping, bio, bibliotek och mycket mer. Precis intill bostaden finner du ett mindre närcentrum med en ICA-butik, restaurang, livs och hållplats för buss 53 som tar dig till Södermalm på ca 10 minuter. På kort promenadavstånd nerför berget når du Henriksdals hållplats för fler busslinjer samt Saltsjöbanan. Från närliggande Finnboda Hamn tar du SL:s pendelbåtar till Nybroplan.

Rumsbeskrivning

HALL - Välkomnande hall med laminatgolv och målade väggar i vitt. Goda förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar samt plats för avhängning.

VARDAGSRUM - Från hallen når man vardagsrummet som genomsyras av en öppen och luftig känsla. Vackert laminatgolv och vitmålade väggar. Här får du plats med en större soffa och TV-möbel, även plats för matbord. Det stora fönstret släpper in rikligt med ljus och bjuder på härlig utsikt över de grönskande omgivningarna.

SOVRUM 1- Rymligt sovrum med laminatgolv och målade väggar i ljusgrå. Ljust och insynsskyddat läge med grönska och utgång till lägenheten trevliga balkong. Goda förvaringsmöjligheter tack vare garderobsväg.

SOVRUM 2- Mysigt sovrum med laminatgolv och målade väggar i ljusgrå. Platas för säng och övrigt möblemang.

KÖK - Stilrent kök med laminatgolv och målade väggar i vitt. Köket är inrett med vita köksluckor med valnötsskiva beslag samt vitkakel upp till taket. Rostfria vitvaror såsom inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, köksfläkt, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl och integrerad frys. Här finns matplats för 4-6 personer.

BADRUM - Smakfullt badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Här värms kalla fötter av skön golvvärme. Utöver detta finns dusch med vikbara glasväggar och takdusch, WC, torktumlare handfat med kommod och spegelskåp med belysning, egen tvättdel med tvättmaskin, arbetsbänk och förvaringsskåp. Infällda spotlights i taket. Vädringsfönster.

Till lägenheten hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

69 kvm

Gatuadress

Henriksdalsringen 17

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Beskrivning av förråd m.m.

Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenhetsnummer

1103

Våningsplan

1

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 828 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Internet

Andelstal

0,39781

Andel av månadsavgift

0,39781

Överlåtelseavgift

1666 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

714 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy