Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Solberga Ängsväg 19, Älvsjö, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
56 kvm
Avgift
0 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Smakfull 2,5:a med inglasad balkong i kollektivhuset Kupan

Mycket smakfullt renoverad lägenhet med stora fönsterpartier och underbar härlig balkong. Lägenheten nyttjas idag som en trea, där en klädkammare fungerar som sovrum. köket integrerar med vardagsrummet vilket ger stora luftiga ytor. Här bor man med ett lugnt läge i expansiva Älvsjö i en populär kollektiv förening. Att bo i ett kollektivhusger dig som boende många fördelar:

-Vill du slippa tänka på vad du ska laga till middag i veckorna?
-Skulle du uppskatta att få mer utrymme för barnen och/eller egna intressen?
-Skulle du uppskatta mer gemenskap med andra?

Kupan är ett välfungerande kollektivhus för alla åldrar och bildades 1986. Här erbjuds medlemmarna bland annat storkök, matsal, minigym, lekrum, verkstäder, filmrum, ateljé för keramik och konst, olika utrymmen för barn, ungdomar och vuxna samt bastu och två tvättstugor. Till föreningen tillhör även en trevlig trädgård och två stora takterrasser med underbar utsikt.

Föreningen har en informativ hemsida för dig som vill veta mer: www.brfkupan.se

Dokument (pdf)

Planlösningar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2.5 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

56 kvm

Gatuadress

Solberga Ängsväg 19

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Våningsplan

2 av 6

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kupan

Organisationsnummer

716419-2572

Allmän information

Kupan är en Hsb förening som består av 52 bostadsrättslägenheter fördelat på två hus om sex våningar.

Vad innebär det att bo i ett kollektivhus?
-Att bo i kollektiv innebär många möjligheter, man får möta många nya människor och man har tillgång till stora sociala ytor. Man slipper laga middag under veckorna om man vill. Det betyder också skyldigheter, som att deltaga i matlagning, servering och disk samt husets övriga skötsel. Alla vuxna behöver göra regelbundna arbetspass i köket (ca 5x2 timmar under en 10 veckors period) även städa något utrymme i huset (ca 1-2 timmar/månad) samt städa trapphus och våningsplan (ca 1 ggr/år). Föreningen schemalägger dessa arbetsuppgifter och i det stora hela är det en liten arbetsinsats om man ser till vad man får tillbaka och hur mycket tid man vinner.

Övriga utrymmen i föreningen

I detta kollektivhus finna många gemensamhetsutrymmen. Såsom snickarrum, tv-rum, allrum, lekrum, keramik ateljé, uteplats, takterass, mm

Byggnader

Byggår

1986

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy