Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekuddsvägen 25, Ekudden, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
2 179 SEK / mån
Rum
1 rum

Välkommen till denna charmiga etta högt upp i huset med balkong och fantastisk sjöutsikt

Välkommen att ta hissen högt upp i huset och möt denna helt insynsskyddade och charmiga lägenhet med balkong och magisk sjöutsikt. Här kliver man in i en kvadratsmart etta och möts av en rymlig hall med garderob och plats för avhängning. Vardagsrummet är stort och här finns det gott om plats för såväl soffa som stor säng. Lägenhetens fönster ger ett rikligt ljusinsläpp och den lummiga utsikten med sjöutsikt är något utöver det vanliga. Intill rummet ligger det trevliga köket med plats för matbord för 4 personer. Badrummet som nås från hallen är fräscht och stambytt med klinkergolv och kakel. Magiska badplatser och bryggor 2 minuter bort från bostaden är väldigt lyxigt att ha en varm sommardag.

Perfekt student, förstagångs eller övernattningslägenhet beläget i centralt läge mitt på Ekudden med närhet till kommunikationer och natur. Tack vare bra bussförbindelser kan man smidigt ta sig in till stan och Slussen. Här bor du i en renoverad lägenhet med allt man kan tänkas behöva i lugna och trevliga omgivningar. Det är lätt att förälska sig i denna lilla pärla!

Lägenheten är belägen mitt på Sicklaön i området Ekudden och med Järlasjön som närmsta granne. Ekudden är ett attraktivt bostadsområde med närhet till naturen och till storstaden. Järlasjön ligger precis intill och erbjuder både bad och skridskoåkning. Huset ligger mellan Nacka Forum och Sickla köpkvarter, dit du tar dig på några minuter via gång- och cykelväg. Charmiga Sickla Köpkvarter bjuder på galleria med ett 150-tal butiker, de större kedjorna, välbesökta restauranger samt biograf. Vid Sickla Köpkvarter finner du även flertalet gym och träningsanläggningar. Åt andra hållet finns Nacka Forum, även det på promenadavstånd och som klassas som ett av Stockholms största och modernaste köpcentrum, med stort utbud av butiker och restauranger i alla kategorier.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy