Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Distansgatan 23A, Flatås, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
44.3 kvm
Avgift
3 002 SEK / mån
Rum
2 rum

Attraktiv tvårummare med stor uteplats i soligt västerläge!

Trivsamma Flatås kan här erbjuda en rymlig och välplanerad bostad med härlig och stor uteplats. En optimal och välplanerad lägenhet. Modernt fullutrustat kök med stor kyl /frys, diskmaskin, induktionshäll och micro. Vardagsrummet är rymligt med plats för stora sällskap att umgås och trivas i. Mysigt sovrum med en stor rymlig klädkammare. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet kommer du ut på den härliga och unika uteplatsen, en favoritplats att njuta av och lyxa till vardagen med.

Mycket bra kommunikationer och här tar du dig smidigt vidare till andra delar av Göteborg. Du tar dig lätt till såväl centrum som havet. Än idag är Flatås faktiskt en liten stad i staden, där Axel Dahlströms torg samt Frölunda torg ligger runt hörnet. Här finns inte bara bageri, matbutik och apotek, du kan också gymma, köpa fredagsräkor eller besöka skönhetssalongen. Här finns även Frölunda kulturhus, en given mötesplats för alla åldrar, komplett med bibliotek, fritidsgård och öppen förskola. Frölunda Torgs butiker nås på några minuter med spårvagn och innerstans gator som Vallgatan och Magasinsgatan på ungefär en kvart.

Det är inga som helst problem att få det bästa av två världar i Flatås. Knyt på löparskorna eller pumpa däcken på cykeln för en uppfriskande tur i Änggårdsbergen eller Slottsskogen, här är det nära till båda. Det är inte heller långt till havets salta brus och ett dopp när andan faller på. Men när kvällen närmar sig låter kanske en värmande ramen eller en läcker pasta lockande? Såväl restaurangstråken i Linné som de ambitiösa kvarterskrogarna vid Mariaplan nås på bara fem minuter med spårvagn från Marklandsgatan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy