Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Neptunusvägen 22, Mariebo, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
3 208 SEK / mån
Rum
2 rum

EN YPPERLIG CHANS PÅ LUGNA MARIEBO!

Välkomna till populära Neptunusvägen 22 och stabila Brf Neptunus!

Nu finns chansen att förvärva denna insynskyddade 2-rummare om 64 kvm bekvämt beläget på markplan på hörnet i souterrängvåning! Påbörja er boendedröm som erbjuder det bästa av två världar - tryggheten som bostadsrättsföreningen erbjuder samt radhuskänslan med denna härliga uteplats i markplan omringad av grönska! Invändigt finner Ni ett öppet vardagsrum med flertalet fönster mot grönska, ett kök med tillhörande matplats, ett sovrum i bra storlek, ett badrum med duschmöjlighet och badkar samt en praktisk klädkammare som komplement till förrådet. I månadsavgiften ingår värme, vatten, grundutbud av tv-kanaler, bredband 250/250 via fiber (Telia), trappstädning, gårdsskötsel samt förråd. Dessutom är varje bostad garanterad en p-plats!

Brf Neptunus är en ekonomisk stabil förening från 1989 med 96 bostadsrätter. Takrenovering har skett löpande mellan ca 2010 - 2015 på föreningens alla byggnader, och fönsterbyte genomföres i detta nu. Skicket på stammarna har kontrollerats och anses vara i gott skick. Dessutom har föreningen beslutat en avgiftssänkning inför 2022 med 12%. Föreningen erbjuder även en avgiftsfri månad i december!

Här ges de bästa förutsättningarna att trivas och växa för såväl gammal som ung. Förstagångsköparen, det yngre paret eller kanske för er som vill lämna villan och söker ett bekymmersfritt boende med livskvalité i fokus? Sommartid som vintertid är det aldrig långt till områdets unika natur och rekreationsområden. Här finns vattenledningsparkens vackra dammar och motionsspåren vid Odensberg, Friaredalen och Stadsparken. Det går bra att ta en längre promenad till Jönköping centrum med all dess nöje och service. God cykelväg och goda bussförbindelser! Kristinedal erbjuder livsmedelsbutik.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy