Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 000 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Clemensagervägen 3C, Falsterbo, Falsterbo
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
4 845 SEK / mån
Rum
3 rum

Modernt livsstilsboende med hög klass och pool i underbar miljö nära hav och natur. Hörnlägenheten är ett utmärkt permanentboende eller ett superlyxigt sommarboende. Denna exklusiva trerumslägenhet har en högt placerad balkong med terrass i bästa solläge. Balkongen/terrassen följer runt hörnet till lägenheten vilket innebär sol hela dagen. Balkongen har en skönt privat känsla. De fina träfasaderna i Brf Öresundsbrisen ligger omgivna av en arkitektritad trädgård som bara kommer bli vackrare med tiden. Området ligger inbäddat i naturen och här ser man ofta ekorrar eller rådjur eller till och med en räv ibland.

Från Clemsagervägen är det väldigt nära till flera sandstränder som håller hög internationell klass, det är bara att välja beroende på humör eller vindriktning. Dessutom har föreningen gemensam pool med snyggt poolside-område. Förutom ljuvliga sandstränder är det nära till högklassiga golfbanor, hamnen med kallbadhuset, välrenommerade skolor, utmärkta kommunikationer och genuina levande bykärnor i både Skanör och Falsterbo.

Falsterbonäsets speciella ljus, omfamnande hav och långa vita finkorniga sandstränder skapar en unik stämningen - varmt välkommen!

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna stilrena och moderna hörnlägenhet med väldigt fina tillval och flödande ljusinsläpp genom flera fönster från golv till tak. Den sköna takhöjden på 2,50 skapar fin rymd. Vardagsrum och kök med köksö i öppenplanlösning optimerar layouten. Direkt access till eget trädäck med sol hela dagen!

Entrén till lägenheten är representativt försedd exklusiva stora klinker "uniqstone" (30x60) från Interni Kakel. Förutom i hall och badrum ligger ett klassiskt vackert golv i vitpigmenterad mattlakad 1-stav ek från Kährs. Nära entrén återfinns gästtoaletten praktiskt placerad, långt från kök och vardagsrum. I anslutning till entrén finns också gott om garderober med vita släta dörrar från Marbodal.

Det luftiga stora sovrummet är lugnt placerat med fri utsikt över naturen utanför. I direkt anslutning till det största sovrummet finns en väl tilltagen klädkammare med lyxig heltäckningsmatta i den smakfulla färgen "smoke " Sovrum nummer två har även detta plats för en dubbelsäng om så önskas. Nuvarande ägare har i detta sovrum en genomtänkt arbetsplats som samtidigt är en fällbar dubbelsäng för gäster. Badrummet fullföljer den genomgående stilsäkra inredningen med generös duschplats och snygg tvättavdelningen.

Alla fönster har försetts med kvalitativa rullgardiner. Fönsterbänkar i kvartskomposit Bosun. Strömbrytare, dörrtrycken och beslag är alla i stilrent svart. Charmerande trädäck på hörnan med plats för matgrupp och grill mm om 19 kvm tryckimpregnerat furu. Parkeringsplats ingår. Gemensam pool med glassigt poolside, gemensam grillplats. och sandlåda för de allra minsta.

Varmt välkommen att boka visningstid!

KÖK

Supersnyggt och stilrent kök från Marbodal med rejäl köksö med sittplatser. Kulören "Arkitekt Plus Beige" på köksinredningen associerar till nyanserna på sandstranden i Falsterbo och är mycket finstämt kombinerad med bänkskiva i kvartkomposit "Marmo Black, Bosun" som mycket elegant återfinns i stänkskyddet ovan bänkskivan och på köksön. Sobert.

Detta moderna kök är försett med förstklassig köksutrustning från Electrolux bestående av hel kyl respektive frys i borstat stål, diskmaskin med integrerad front, spishäll, inbyggd mikrougn, och inbyggd ugn. Fläkt från Swegon, Casa Samba med svart glas.

Infällda spotlights med dimmer i överskåp och i tak.

BADRUM MED TVÄTTAVDELNING

Tidlös och elegant sandfärgat kakel och klinker (30x60). WC Ifö Sign. Badrumskommod med porslinstvättställ och spegelskåp med ledbelysning. Generös duschplats med Mora MMIX shower system i krom och rostfri kvadratisk infälld golvplatta (golvbrunn). Komfortvärme i golv och elektrisk handdukstork. Infällda spotlights med dimmer i tak.

Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Electrolux och bänkskiva i vit laminat från Marbodal.
infälld golvplatta (golvbrunn). Komfortvärme i golv och elektrisk handdukstork. Infällda spotlights med dimmer i tak.

GÄST WC

Elegant helkaklad gästtoalett med lyxigt sandfärgade stora klinker respektive kakelplattor (30x60) från Konradssonskakel. WC Ifö Sign, tvättställ och kommod, spegel med ledbelysning, och spotlights i tak.

Dokument (pdf)

Planlösningar Fastighetskarta-2022-04-29 Öresundsbrisen Årsredovisning 2020 Öresundsbrisen Stadger

Länkar

Film

Allmän information

Pris

5 000 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

1:e september 2022

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

74 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Clemensagervägen 3C

Ort

Falsterbo

Kommun

Vellinge

Lägenhetsnummer BRF

C-1002

Våningsplan

Markplan (ligger högt) av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

OBS. Gällande uteplatsen nedanför balkongen/terrassen

Uteplatsen i anslutning till trädäcket (utanför grinden) ingår formellt inte i bostadsrätten men den är ok att disponera så länge allt som står där är flyttbart när vi t ex behöver ta bort gräs som växer upp och även så att det är en yta som t ex räddningstjänsten kan behöva använda vid en brand.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Öresundsbrisen

Organisationsnummer

769633-6218

Allmän information

Brf Öresundsbrisen är en äkta bostadsrättsförening som äger en fastighet med 40 bostadsrättslägenheter. Husen var inflyttningsklara i december 2020.

EKONOMI
KPO Förvaltnings AB sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1000 kr år 2021).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant (400 kr år 2021).

Föreningen har inte höjt avgiften och de har inte heller några planerade avgiftshöjningar. (kontrollerad 2021-12-20)

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Fastigheten är nybyggd och det planeras inte för något underhåll.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har gemensamma grönområden, gräsmattor, grillplatser, stolar & bänkar samt pool-område.

KABLE-TV OCH BREDBAND
I föreningens mediaskåpet finns mediaomvandlare med fyra utgångar. Dessa kan kopplas till uttagen i lägenheten eller i en trådlös router för wifi i lägenheten.
För mer information: :www.vesab.se, 040-42 58 60.

PARKERING
Föreningen har en egen parkering och vissa med elbilsladdare. På upplåtelseavtalet framgår vilken parkering man blivit tilldelad. Detta till en kostnad om 250 kr/mån.

KONTAKT:
Hemsida: https://www.brforesundsbrisen.se/

Uppgifterna är hämtade från av berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar

TV/internet

Vellinge Stadsnät AB
www.vesab.se

Uppvärmning och ventilation

Gaspanna, vattenburna radiatorer på plan 1 och 2.
Tilluft, frånluft och värmeåtervinning.

Byggnadskommentar

Flerbostadshus.
3-glasfönster.

Övriga utrymmen i föreningen

Uteplatsen i anslutning till trädäcket ingår formellt inte i bostadsrätten men den är ok att disponera så länge allt som står där är flyttbart när vi t ex behöver ta bort gräs som växer upp och även så att det är en yta som t ex räddningstjänsten kan behöva använda vid en brand.

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 845 SEK/månad. I avgiften ingår Ingår i avgiften: värme, kallvatten, p-plats och avgift för pool.

Föreningen har individuell mätning av varmvatten och el , reglering sker på första avin i varje kvartal. Preliminärt beräknat ca 550 kr/mån. El har blivit dyrare senaste tiden vilket kan innebära en högre kostnad för förbrukningsel.

Beskrivning månadsavgift

Nuvarande ägare bor permanent i lägenheten och betalar totalt ca 5750 kr/månad inklusive hushållsel, varmvatten och el för laddstolpe.

Andelstal

2,46000 %

Andel av månadsavgift

2,46 %

Kommentar

OBS. Preliminära avgifter för varmvatten och elförbrukning (200 kr + 350 kr = 550 kr) läggs till på månadsavgiften och avräknas per kvartal. Då el har blivit dyrare meddelar förvaltaren att ny ägare bör räkna med en något högre kostnad för el-förbrukning.

Överlåtelseavgift

1000 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

400 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

247 SEK/månad

Försäkringsinformation

Länsförsäkringar

Varmvatten (preliminärt varje månad )

200 SEK/månad

El (preliminärt varje månad)

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

797 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

En parkeringsplats ingår i avgiften men det är inte nödvändigtvis samma plats som den nuvarande ägaren utnyttjar. Föreningen genomför omfördelningar beroende på önskemål ett antal gånger per år. Vissa p-platser är försedda med möjlighet till laddning av elbil och till dessa platser har föreningen en separat kö. Har man en parkeringsplats med laddstolpe betalar man för elförbrukningen.

Typ

P-plats

Ingår i avgiften

Ja

Obligatorisk

Ja

Beskrivning

Övrigt

Hatthyllan ingår ej men ersätts med till lägenheten ursprunglig tillhörande hatthylla.

Service och kommunikationer

Utmärkta kommunikationer med mycket täta bussturer till bland annat Malmö, Köpenhamn .

Områdesbeskrivning

Sveriges sydvästra spets är ett område som präglas av havet och historiens vingslag. Falsterbo blev ett rikt samhälle under medeltiden och än idag är det ett av landets mest välmående områden. I söder ligger de stora paradvillorna vid lugna gator och stora trädgårdar. Men övriga Falsterbo har också ett vackert arkitektoniskt uttryck med villor och gatuhus ur olika tidsepoker.

Stranden i både väster och söder ramar in Falsterbo med sin vita sand och gör att havet alltid känns nära. Här finns vackra dyner med färgglada badhytter och längst ner i sydväst naturskyddsområdet Måkläppen. Det har ett fantastiskt fågelliv och är en plats som sälar gärna vistas i. För golfspelaren finns både Flommens golfklubb och Falsterbo golfklubb att roa sig på.
Falsterbo är ett levande samhälle med butiker, kultur, restauranger, och all annan tänkbar service. För barnen finns förskola och skola upp till årskurs nio. Allt inom gångavstånd inne i samhället.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta