Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 295 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Västra Varvsgatan 18A, Västra Hamnen, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
3 743 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Penthouselägenhet med takterrass och utsikt över Ankarparken!

Välkomna in till denna penthouselägenheterna högst upp i huset! Här uppe bor ni insynsskyddat i en ljus lägenhet som verkligen andas livskvalitet.

Innanför säkerhetsdörren möts ni av en ljus hall med grå klinkers som läckert bryter av mot ekparketten, som tillsammans med vitmålade väggar är genomgående för lägenheten. Direkt till vänster finner vi bostadens halva som idag utnyttjas som barnrum, kan även användas som kontor eller walk-in-closet.

Vidare in i lägenheten möts ni av det rymliga och ljusa vardagsrummet, som får ljus från hela tre väderstreck. Här är det bara ni som bestämmer hur möbleringen ska se ut, men plats finns för det mesta! Förutom ljusinsläppet har stort fokus lagts vid de sociala aspekterna av lägenheten och vardagsrummet är sammankopplat till köket. Köket är renoverat 2022 med eleganta luckor från Vedum samt påkostade materialval. Från köket hittar vi ut till lägenhetens väl tilltagna takterrass. Här utlovas magiska solnedgångar, trevliga grillkvällar och många härliga stunder! Husets sedumtak omringar läckert takterrassen och bjuder på ett skiftande färgskådespel beroende på vilken årstid det är.

Tillbaka in i lägenheten och på vägen mot sovrummet som ligger i motsatt ände passerar ni badrummet. Badrummet är helkaklat i vitt och klinkersen är mörka. Här finns också tvättmaskin och torktumlare samt ett öppningsbart fönster för vädring.

Intill vardagsrummet ligger lägenhetens stora sovrum. Detta är också insynsskyddat och det stora fönstret ligger åt öster. Här får ni med enkelhet plats med en stor dubbelsäng, skrivbord samt bokhylla. Dessutom finns en stor klädkammare för förvaring, i sovrummet finns en stor skjutdörrsgarderob installerad.

Ja, detta är en riktigt sällsynt chans som ni inte vill missa och en lägenhet som verkligen måste upplevas på plats!

Välkomna att höra av er.

Allmän information

Pris

4 295 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2.5 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

65 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Västra Varvsgatan 18A

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

1302

Våningsplan

4 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Ankarparken 1 i Västra Hamnen

Organisationsnummer

769623-8232

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Ankarparken 1 i Västra Hamnen bildades 2011 och är belägen på Västra Varvsgatan 16 A - H och 18 A - D, Västra Hamnen i Malmö. Föreningens fastighet består av sex flerbostadshus om 3/4 våningar med 107 lägenheter och 4 lokaler. Husen färdigställdes 2013/2014 och byggherre var Hökerum Bygg AB. Föreningen är en äkta förening och de innehar tomten med äganderätt. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Bredablick.

EKONOMI
Bredablick sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, säljaren betalar (1 190 kr år 2021).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (476 kr år 2021).

Senaste avgiftshöjning gjordes 2021-01-01 med 2 %.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
-Gjorda renoveringar
Renoveringar 2016 installerades kameror i garage och miljörum.
OVK-besiktning genomförd 2020.
Spolning av avloppen genomförd 2020.
Föreningen följer en underhållsplan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelförråd, två gemensamma takterrasser med grillmöjligheter, odlingslådor och möblemang. Tvättmöjligheter finns i bostaden. Det finns en gemensam tvättstuga som är till för ettorna i hus 1 eftersom de inte är utrustade med tvättmaskin i bostaden. Föreningen erbjuder även 4st gästrum med följande priser:
1 relax/bastu/övernattningslägenhet, med en våningssäng, 100 kr/dygn
1 övernattningslägenhet, två separata sängar, 200 kr/dygn
2 övernattningslägenheter, med en våningssäng 100 kr/dygn/styck

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen är ansluten till Digital-TV via ComHem, även bredband levereras av ComHem. Obligatoriskt tillägg om 187 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen har totalt 66 garageplatser för bil och 6 parkeringsplatser för MC. Hyran är 950 kr/månad och du blir tilldelad ett parkeringstillstånd samt en numrerad plats i garaget. Separat kö tillämpas.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår.

KONTAKT
Hemsida: http://www.brfankarparken.se
E-post: styrelsen@brfankarparken.se

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE

Brf bildades

2011

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 107
Antal lokaler: 4

Antal lokaler

4

Antal lägenheter

107

Byggnader

Byggår

2013/14

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 743 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår; Värme, vatten och BR-tillägg.
Obligatoriskt tillägg om 187 kr/mån avseende Digital-tv och bredband.
Varje lägenhet har en egen mätare för avläsning av elen.
Total månadskostnad 3 930 kr.

Andelstal

1,02300000

Andelstal insats

1,02300000

Överlåtelseavgift

1 183 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

473 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

96 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy