Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Epistelvägen 1B, 8 tr, Huvudsta/Västra skogen, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
36 kvm
Avgift
1 950 SEK / mån
Rum
2 rum

Unik 2:a högt upp i huset med storslagen utsikt och garage i huset!

Välkommen till en underbar 2:a högt upp i huset med balkong i västerläge och storslagen utsikt! Här bor ni med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med inbyggda garderober samt plats för dubbelsäng, och ett stort badrum med kombimaskin som sätter guldkant på tillvaron. Bostaden har ett trevligt ljusinsläpp, genomgående stilrena och snygga materialval som skapar rätt atmosfär och en trevliga tillvaro i bostaden. Källarförråd finns!

FÖRENING
I Brf Laboratoriet bor du i en välskött förening där man har lagt ner extra energi på att ge medlemmarna extra utrymmen att vistas i. Här blir det okomplicerat att bjuda över ett större gäng på middag eller en kväll i relaxen då man har gemensamt spa och takterass som får bokas av föreningens medlemmar. Här finns också ett stort cykelrum, tvättstuga och två våningar med garage, allt för din komfort och bekväma levnadsmiljö. Föreningen har samarbete med ett tvättserviceföretag, där medlemmar kan lämna in tvätt i en box och som sedan hämtas upp, tvättas och lämnas tillbaka i boxen inom 24 timmar.

GARAGE
Det finns 184 garageplatser i föreningen som sköts av Parkando. Garaget är uppdelat på två våningsplan och nås direkt från trappuppgångarna. Kontakta Parkando för uppgift om hur många p-platser som är lediga eller aktuell kötid. Månadsavgiften är för en standard p-plats 1 200 kr, men varierar beroende på platsens storlek och karaktär. Det finns elbils-platser för en extra kostnad där elen ingår. Föreningen har även en poolbil i samarbete med Elbilio. Medlemmar kan hyra denna till förmånliga priser.

OMRÅDE/KOMMUNIKATIONER
Området erbjuder direkt närhet till gym, café och restaurang med exempelvis Italiensk mat på restaurang Pixel och Nonni Sushi som ligger i huset. Med gångavstånd till Kungsholmen bor ni dessutom i ett perfekt läge med vackra promenadstråk längs vattnet och grönskan i området. Här har ni aldrig långt till en harmonisk promenad i fin miljö. Förutom det lugna läget har man även väldigt bra kommunikationer i form av bland annat Västra Skogens tunnelbana (som ligger ca 5 minuter bort) där båda blåa linjerna möts. Huvudsta utgör den sydvästra delen av Solna kommun och gränsar till Solna strand. I Huvudsta ligger bl.a. Karlbergs slott, Huvudsta gård, Huvudstabadet samt Ulvsundasjön där ett populärt promenadstråk är beläget. Efter en promenad på ca 10 min når du Solna centrum. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Solna har att erbjuda i form av parker, shopping och restauranger. För den som gillar shopping finns Mall of Scandinavia med dess rika utbud inom 10 min cykelavstånd. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang.

Varmt välkommen på visning!

Julian Andersson - Skandiamäklarna

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy