Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Valthornsgatan 6, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrätt
KVM
36 kvm
Avgift
2 548 SEK / mån
Rum
1 rum

Fantastisk välplanerad etta!

Nybyggd etta från 2019 med en stor balkong i västerläge!

Otroligt attraktiv etta på andra våningen med effektiva kvadratmeter. Välplanerad sovalkov som har plats för en bred säng. Dem stora glaspartierna gör att man har härligt ljusinsläpp med härlig utsikt över parken. Lägenhetens välplanerade yta gör det enkelt att få in både soffa och matbord. Fullutrustat kök med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro, integrerad diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

- I avgiften ingår Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100)

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Rumsbeskrivning

Välkommande och praktisk hall som öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, garderob med spegel skjutdörrar som har gott om plats för jackor och skor.

Det ljusa och stilrena köket har vita väggar och parkettgolv som sträcker sig genom hela lägenheten. Utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn och induktionshäll.
I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och generösa arbetsytor. 

Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt, ett välplanerat och lätt möblerat rum. Här erbjuds stora fönster, fint ljusinsläpp, mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp.
Från vardagsrummet når du lägenhetens sovalkov som är väldigt mysigt, fint och inbjudande. Härifrån nås bostadens guldkorn - stor balkong i härligt västerläge.

Ljust och fräscht badrum. Dusch med glasvägg, wc, spegelskåp med integrerad belysning matchas med vit kommod med bra förvaring. Kombinerad tvätt och torktumlaren. Ljusgrått klinkergolv och vitt kakel på väggarna.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration valthornsgatan Årsredovisning Stadgar Valthornsgatan 6

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 850 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

1 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

36 kvm

Gatuadress

Valthornsgatan 6

Ort

Västra Frölunda

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer

01104

Våningsplan

2 av 16

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sjöstjärnan

Organisationsnummer

769633-5855

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Sjöstjärnan består av 130 moderna bostäder fördelade på 16 våningar. Storlekarna varierar mellan 1?3 rum och kök och storlekarna ligger mellan 36 kvm till 82 kvm. Föreningen bildades 2017 och är en del av Frölunda Park. För mer information om området, besök https://nyproduktion.balder.se/omrade/frolunda-park.

TV OCH BREDBAND
Telia Triple Play (TV paket, telefoni via bredband och bredband 100/100) som ingår i avgiften.

BYGGNADSÅR
2019

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 130

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till varje bostad hör ett förråd.
2 st cykelstudios finns.

Antal lägenheter

130

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 548 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 206:- om tv, bredband och telefoni är inräknat i månadsavgiften

Andelstal

0,0059740

Andel av månadsavgift

0,59739%

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsgarage finns under mark där 49 platser samt besöksparkeringar i närheten av huset.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

61 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

56 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Karl Oddmar

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta