Länk kopierad!

Visningar

sön 5 dec 14:00 - 14:30
Vill du komma på visning? Boka in dig på en ledig visningstid på objektets hemsida. Vi ses!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Skyttelgatan 17, Kungsängen/industristaden, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
111 kvm
Avgift
5 226 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Takvåning// två terrasser//utsikt över ån//två badrum//bastu i lägenheten

*****ACCEPTERAT PRIS*****
Välkommen till en mycket inbjudande fyra i genomgående gott skick med två terrasser i två olika väderstreck (24kvm och 20kvm), egen bastu i lägenheten, två badrum, tre sovrum samt stora förvaringsmöjligheter med bland annat ett stort dressing-room. Denna toppfräscha bostad högst upp i huset med utsikt mot Fyrisån kan nu bli din.

Bostaden välkomnar dig med en stor och öppen hall försedd med gott om sko- och klädförvaring i form av skjutdörrsgarderober. Köket som är fullt och modernt utrustat samt har gott om skåpförvaring och arbetsytor. Kök och vardagsrum är sammanlänkade genom en öppen planlösning som skapar en härlig social yta och erbjuder dessutom utgång till båda av lägenhetens terrasser, en från köket och en från vardagsrummet. Tack vare att lägenheten är placerad högst upp i huset har du alltid solläge och erbjuder även en fantastisk och svårslagen utsikt.

Lägenhetens vardagsrum har ett fint ljusinsläpp och generöst med golvyta vilket gör att man inte vill lämna. Om man ändå lämnar så har du förmodligen landat i lägenhetens ovanligt stora dressing-room, som passande nog befinner sig intill master-bedroom. På andra sidan av lägenhetens dressings-room når du ett stort helkaklat badrum med allt du behöver såsom kommod, spegelskåp, vikbara duschdörrar, handdukstork, golvvärme, förvaringsskåp, arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare. Som att detta inte vore nog så har du även en bastu med ingång från badrummet.

Föreningen erbjuder bastu och relax som går att hyra liksom ett övernattingsrum. På gården finns också ett mysigt orangeri/växthus i glas som alla medlemmar kan boka kostnadsfritt. Föreningen är även utrustad med en cykelverkstad, rullstols-/barnvagnsrum och miljörum. Till bostaden hör ett förråd beläget på källarplan. På källarplan finner du även garaget.

Här bor du bekvämt med ett optimalt geografiskt läge på en attraktiv adress med närhet till restauranger, affärer, caféer och härliga promenadstråk utmed Fyrisån. Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor, planteringar och grönområden kring Stadsparken ger dig närhet till ett fantastiskt rekreationsområde. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till bland annat apotek, förskolor, matbutik och frisörer. Ett populärt område för alla åldrar med gott om lekparker för de små och med populära Anna Petrus Park runt hörnet. Det perfekta pendlarläget med gångavstånd till Resecentrum eller Kungsgatan som tar er bilvägen snabbt ut mot E4:an eller med endast tio minuters promenad till stadskärnan är oslagbart!

Välkommen till en takvåning som måste upplevas!!

Rumsbeskrivning

Hall
När du kommer in i den ljusa, välkomnande hallen slås du direkt av den generösa takhöjden på 2,70 meter som ger lägenheten en genomgående rymlig känsla. I hallen finns gott om förvaring i form av två stora garderober med spegelskjutdörrar och Elfa-inredning. På golvet närmast ytterdörren finner du grå klinkers, som sedan övergår i ekparkett och som tillsammans med de vita väggarna ger en stilren känsla.

Sovrum 1
Till vänster från hallen finner du lägenhetens första rum. Kanske ett sovrum för den minste eller varför inte ett kontor? Här har du plats för en bred enkelsäng och annan lättare möblering. Längs ena långsidan på ena väggen finns gott om förvaring i form av garderober med skjutdörrar och Elfa-inredning. Rummet har ett stort fönster i söderläge som ger ett härligt ljusinsläpp. Rummet har parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Badrum 1
Till höger i hallen hittar du ett av lägenhetens två helkaklade badrum. I detta badrum finns allt du kan tänkas behöva, som vägghängd WC, kommod och spegelskåp från Vedum, handdukstork, golvvärme och duschhörna med vikbara spegeldörrar. Vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet.

Vardagsrum
I slutet av hallen finner du lägenhetens rymliga, ljusa och trivsamma vardagsrum. Planlösningen mellan vardagsrum och kök är öppen med ljusinsläpp från stora fönster i både norr och söder som i kombination med den generösa takhöjden ger en härligt ljus och luftig känsla. Här är det lätt att möblera med mycket plats. Från vardagsrummet når du lägenhetens stora nordligt belägna terrass med utsikt över Fyrisån. Parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Kök
I en öppen planlösning mot vardagsrummet finner du ett stort kök med gott om arbetsytor och skåpsförvaring samt två sektioner med vitrinskåp. Stilren inredning från Vedum med vita skåpsluckor, vitt kakel och bänkskiva i grå kompositgranit. Köket är utrustat med inbyggd mikrovågsugn, ugn i rostfritt stål, inbyggd diskmaskin samt en frihängande spisfläkt från Fjäråskupan i rostfritt stål över spishällen. Här finns även ett fullstort kylskåp samt frys samt en vinkyl som är lättillgänglig från vardagsrummet. Parkett i ek pryder golvet och väggarna är vitmålade. Här finner du även en utgång till lägenhetens största terrass, även denna med utsikt över Fyrisån.

Sovrum 2
Från vardagsrummet kommer du in i lägenhetens andra sovrum. Detta rum kan exempelvis användas som sovrum eller kontor. Rummet har ett stort fönster ut mot den norra terrassen. På golvet finner du parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Dressing-room
Från vardagsrummet når du lägenhetens genomgående dressing-room, med en storlek som sällan ses i lägenheter. Här finns två fullstora partier med skjutdörrsgarderober från golv till tak inredda med Elfa-inredning och gott om golvyta mellan dem. Vitmålade väggar och parkettgolv i ek.

Master bedroom
Master bedroom är belägen mot söder och detta når du från lägenhetens dressing-room. Här finns gott om utrymme för en dubbelsäng och ytterligare möbler. Rummet är placerat längst in i lägenheten vilket skapar avskildhet. Här har du även utgång till lägenhetens södra terrass, där du kan njuta av morgonkaffet med en svårslagen utsikt över Fyrisån. Vitmålande väggar och parkettgolv i ek.

Altan 1
Bostadens största terrass på hela 24 kvm hittar du med utgång både från köket samt lägenhetens master-bedroom. Terrassen är belägen i söderläge och då solen tidigt når terrassen lämpar den sig utmärkt för morgonkaffet, som du kan åtnjuta med utsikt över Fyrisån. Trätrall på golvet och utfällbar markis.

Altan 2
Bostadens andra terrass, denna på 20 kvm, nås via vardagsrummet. Terrassen är belägen på husets norra sida och här kan du sitta länge i kvällssolen och även här kan du njuta av utsikten mot Fyrisån. Golvet är belagt med trätrall och även här finns en utfällbar markis.

Badrum
Bostaden största helkaklade badrum kommer du in i från lägenhetens dressing-room. I detta badrum finns allt du kan tänkas behöva, som vägghängd WC, kommod och spegelskåp från Vedum, handdukstork, golvvärme och duschhörna med vikbara spegeldörrar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och överhängande skåp. Badrummet har ett fint ljusinsläpp från ett litet fönster. Vitt kakel på väggarna och grå klinker på golvet. Som om detta inte vore nog har du här även en alldeles egen bastu!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Ekonomsk plan Årsredovisning 2020 Energideklaration

Länkar

Film Hemsida för föreningen

Allmän information

Pris

6 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

111 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Skyttelgatan 17

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Lägenhetsnummer

12-2402-1-127-1

Våningsplan

7 av 7

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Kungsängen 21:12

Organisationsnummer

769628-4426

Allmän information

Brf Hamnen ligger vid Fyrisån och de vackra omgivningarna har fått bli förutsättning för huset och lägenheterna. Burspråk, balkonger och sociala ytor är placerade för att du som boende ska få Fyrisån och stadsparken i blickfånget.

Lägenheterna har stor variation, från effektiva ettor till representativa fyror i bästa läge. Brf Hamnen kommer att bestå av 158 lägenheter och 7 hyreslokaler i 7 plan samt garage i källaren.

Samtliga personer som står som ägare till till bostadsrätten måste bli medlemmar i HSB. Medlem blir du här: www.hsb.se/uppsala/medlem.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen är ansluten till ComHem som leverantör av bredband, TV och telefoni. Hastighet: 100 Mbits bredband.
Kostnaden för detta tillkommer utöver månadsavgiften med (219 kr/mån).

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till- och frånluftsventilation

Byggnadskommentar

Skyttelgatan 17

Utförda renoveringar

Då fastigheten är byggd 2016 finns det inga planerade renoveringar.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 158
Antal lokaler: 7

Det finns en bastu och relax som går att hyra liksom ett övernattingsrum. För båda dessa kommer det inom kort att tas ut en avgift per hyrtillfälle.
På gården finns också ett mysigt orangeri/växthus i glas som alla medlemmar kan boka kostnadsfritt. Föreningen är även utrustad med en cykelverkstad, rullstols-/barnvagnsrum och miljörum. Till varje lägenhet hör ett källarförråd.

Antal lägenheter

158

Byggnader

Byggår

2016-2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 226 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår: Värme & kallvatten. Separat och individuell mätning av både varmvatten och el som debiteras den boende efter förbrukning. Obligatorisk avgift för kabel-tv och bredband (219 kr/mån).

Avgiftsförändringar

Ingen avgiftshöjning föreligger i dagsläget. (Kontrollerat Okt 2021).
Föreningen accepterar delat ägande och samtliga ägare måste bo i lägenheten.
Juridisk person accepteras inte som ägare.

Andelstal insats

0,83882

Andel av månadsavgift

0,83882

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 110 p-platser i garaget varav 48 st är utrustade med laddningsuttag för elbil. Det finns 4 st MC-platser och några mopedplatser.

Garageplats: 1 000 kr/mån
Laddningsplats (exkl elförbrukning): 3,7kW (1 150 kr/mån), 7,2kW (1 300 kr/mån) och 11kW (1 450 kr/mån)
MC-plats: 400 kr/mån
Moped-plats: 300 kr/mån

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

61 kWh/m²

Energiklass

B

Kommentar

Atemp: 18305

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta