Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hemmansgatan 7A, Lambohov, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
62.5 kvm
Avgift
4 826 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus, välplanerad och rymlig tvåa fint belägen i lugna och naturnära kvarter.

Välkomna till dessa ljusa och härliga ytor om 62,5 välplanerade kvadrat. Bostaden är belägen med ett fint hörnläge som erbjuder stora fönsterpartier, ljusa ytskikt samt ett fint parkettgolv som löper igenom hela lägenheten. Vidare finns ett stort duschrum med kaklade väggar, vädringsfönster och tvättmöjligheter. Härlig balkong som erbjuder sol från lunch till solnedgång.
Här bor ni i lugna och familjevänliga kvarter i en stabil och välskött förening där utöver värme, vatten,TV och Internet även parkeringsplats ingår i avgiften.

Från naturnära Hemmansgatan har ni endast ett stenkast till naturlandskapet Tinnerö som erbjuder härliga promenadstråk. Med endast 5-10 min cykeltur når ni Mjärdevi, universitet, Linköpings golfbana, universitetssjukhuset samt nya attraktiva stadsdelen Vallastaden där ni finner flera trevliga caféer och restauranger. Med 5 minuters gångavstånd når ni flertalet förskolor samt bland annat stor mataffär och apotek i nya handelsområdet vid Djurgården. Goda busskommunikationer in till city.

- Välkomna att höra av er vid intresse.

Rumsbeskrivning

Välkomnande entré och hall med plats för avhängning samt förvaring i platsbyggd garderob. Från hallen når ni en rymlig klädkammare. Hallen har ljusa tapetserade väggar och en fin ekparkett som sedan löper vidare genom lägenhetens övriga utrymmen. Hallen ansluter vidare till det stora sovrummet, badrummet och till köket och vardagsrum.

Kök och vardagsrum som ligger i öppen delvis planlösning. Detta rum präglas av stora fönster samt en balkongdörr som tillsammans borgar för ett fint ljusinsläpp. I köket finner ni kökssnickerier och bänkskiva i ek samt kaklad stänkvägg i vitt. Den maskinella utrustningen består av en kombinerad kyl och frys, en inbyggd ugn och spishäll, fläkt samt en integrerad diskmaskin. Invid fönstret finner ni matplatsen som rymmer ett bord för 4-6 personer.

Vidare har ni en vardagsrumsdel som rymmer en soffgrupp samt TV-möbel. Från vardagsrumsdelen når ni den härliga balkongen som bjuder på mycket sol

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord samt annan förvaringsmöbel. Här finns även två platsbyggda garderober.
Sovrummet har ett fint hörnläge med fönster i två väderstreck.

Stort badrum med kaklade vita väggar och en praktisk våtrumsmatta på golvet. Här finner ni en duschhörna med välvda glasdörrar, en toalett, ett handfat i kommod. Vidare har ni här en kombinerad tvättmaskin med torktumlarfunktion. I badrummet finns även ett praktiskt vädringsfönster.

Dokument (pdf)

Energideklaration Hemmansgatan 7 BRF BoKlok Lambohov Norra Årsredovisning 2020 Boklok_Lambohov_Norra-Stadgar

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Max antal sovrum

2

Boarea (BOA)

62.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hemmansgatan 7A

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd i förrådsbyggnad hör till bostaden.

Lägenhetsnummer

604

Våningsplan

2 av 2

Upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf BoKlok Lambohov Norra

Organisationsnummer

769614-9231

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen omfattar 44 bostadslägenheter. Föreningen har 44 bilplatser samt 4 extra bilplatser.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Ingen avgiftshöjning planerade (2018-09-21)

ÖVRIGT
Föreningen har två städdagar per år.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Föreningen har målat om trappor och loftgångar 2015.

Ommålning av fasaderna planeras.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 44

Antal lägenheter

44

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 826 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, Internet samt parkeringsplats

Andelstal

2,2177

Andel av månadsavgift

2,21787

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

PARKERING TILLHÖRANDE BOSTADEN
Parkeringsplats med elstolpe ingår i avgiften.

Besöksparkering finns.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy