Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Råckstavägen 27, Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
38 kvm
Avgift
2 659 SEK / mån
Rum
1 rum

Toppfräsch och stilsäker etta om 38 kvm med stor balkong - Välkommen hem!

Söker du efter en stilsäker och toppfräsch etta med bra kommunikationer runt hörnet? Då har jag rätt bostad för dig! Välkomna till denna optimala etta om 38 kvm som har allt man kan önska sig och lite till. Detta är en bostad som överträffar det mesta och det går med enkla medel att göra om bostaden till en mini-2:a om så önskas. Bostaden präglas av ljust målade väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Smidigt läge med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Välkommen att stiga på!

Vi öppnar dörren och kliver in i den välkomnande entréhallen som erbjuder gott om plats för såväl hatt- som skohylla och här finns även plats för övrig hallmöbel om så önskas. Intill entréhallen hittar vi bostadens stilrena och rymliga badrum med riktig hotellkänsla som inbjuder till långa och härliga spakvällar - här kommer du vilja spendera många timmar och skämma bort dig själv. Grå klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna med wc, tvättställ med kommod, spegel med belysning, duschhörna med badkar samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med ovansittande arbetsbänk.

Vidare i bostaden möts vi av ett strålande ljusinflöde i det sociala sällskapsrummet som erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Låt fantasin flöda och skapa ditt drömhem. Möblera med den bekväma soffan, tillhörande soffbord intill fönsterparti och utgång till den fantastiska balkongen - här finns gott om plats för morgonkaffe och den goda drinken med vänner en sen sommarkväll. I sällskapsrummet kan du med lätthet möblera med säng och sängbord - bädda upp med favoritlakanen och njut av morgonen här med första koppen kaffe i soluppgången. Kanske göra en skiljevägg för att skapa en extra mysig stämning? Som sagt, möjligheterna är oändliga!

Till sist har vi det magnifika köket - här kan drömmen om att bli mästerkock slå in och bli sann. Köket är stilrent med vita skåpluckor och lådfronter och den maskinella utrustningen är slående med spis, ugn, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Ordentliga och bra arbetsytor på snygg mörk arbetsbänk med grå kakelplattor ovan som stänkskydd. Laga din favoriträtt och bjud över dina vänner, duka upp med det fina porslinet på matbord för ca 4 personer - här smakar maten extra gott intill fönsterparti.

BRF Midnattssolen är en stabil och solid förening med god ekonomi. Föreningen har även en gemensamhetslokal som finns att hyra på Multrågatan 5. Där finns även övernattningslägenhet att hyra för ca 350 kr/natt. Garage i huset som nås smidigt direkt från hissen. Fria parkeringsplatser på gatorna i området. Föreningen disponerar över 43 bilparkeringsplatser varav 38 i garage, 5 utomhus p-platser samt 2 mc-garageplatser.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om ni har frågor om bostaden, föreningen och området
Micaela Rebel, 0766-40 50 02

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy