Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fyrisvallsgatan 8B, Norra Luthagen, Uppsala
Typ
Bostadsrätt
KVM
57 kvm
Avgift
3 152 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välvårdad & modern tvåa med balkong i populära Luthagen

Välkommen till denna fräscha tvårumslägenhet i gemytliga kvarter i norra Luthagen. Läget är stadsnära och naturnära med promenadavstånd till både stad och skog. Bostaden, som har ett insynsskyddat läge, erbjuder en delvis öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Planlösningen är optimal utifrån de 57 kvadratmeter lägenheten disponerar; hall med gott om plats för ytterkläder och skor, badrummet rymligt och med tvätt/torkpelare, fullt utrustat kök med kyl och frys i full längd, naturlig matplats, lättmöblerat vardagsrum och ett generöst sovrum. Balkong in mot innergården med gott om plats för möblemang i fint solläge.

Fastigheten är ny sedan 2011 och erbjuder således ett modernt boende med hiss, förråd och garage på källarplan. En fräsch och rymlig tvättstuga, bokningsbar föreningslokal med möjlighet för övernattning och med duschmöjligheter. En trevlig, välskött innergård kompletterar servicen som fastigheten erbjuder medlemmarna perfekt. Föreningen har stabil ekonomi, som nyare förening är den lågt belånad och belåningsgraden har varit sjunkande senaste fyra åren i följd. Föreningen har även digitala avläsare för el-, vatten- och inomhustemperatur i varje lägenhet.

Här bor du i en expansiv del av populära Luthagen. Optimalt läge med gångavstånd till Mimmi Ekholms plats med all tänkbar vardagsservice som livsmedelsbutik, gym, apotek, vårdcentral, restauranger m.m. Förskola finns i det direkta närområdet. Härliga promenadstråk och motionsrundor hittar ni i den närliggande Stabbyskogen och längs Fyrisån. Med promenad- och cykelavstånd till city kommer du snabbt till resecentrum. Kort avstånd till E4:ans på- och avfarter och 55an till Enköping tar man sig till på ca en minut.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för sko- och hatthylla precis innanför dörren samt en dubbel garderob för praktiskt förvaring. Hallen leder till badrum, vardagsrum samt kök. Ljusgråa väggar i mjuk ton samt trestavs ekparkett på golv.

KÖK
Rymligt kök med gott om skåp för förvaring samt naturlig plats för matbord. Kök i vinkel med vit lucka, grå bänkskiva i laminat och en stor diskbänk i rostfritt stål med dubbel diskho. Grått kakel över arbetsytor & praktisk belysning under överskåpen. Här finns integrerad micro, ugn, induktionshäll & fläkt, kyl & frys i full höjd samt diskmaskin. Från köket tar man sig även ut till den trevliga balkongen.

VARDAGSRUM
Trivsamt rum med gott om ljusinsläpp genom två stora fönster varav ett fönster i full längd som möter golvet. Öppen planlösning mot matplatsen i köket samt ut mot den inre delen av hallen. Målade väggar med mjuk ljusgrå ton och trestavs ekparkett på golv.

SOVRUM
Generöst rum med fönster mot innergården utan någon direkt insyn. Tre garderober förser sovrummet med smidig och praktisk förvaring. Vitmålade väggar, en tjusig grönblommig fondtapet och trestavs ekparkett på golv.

BADRUM
Rymligt och ljust badrum med golvvärme. Väl försedd genom ett handfat med belyst spegelskåp, duschhörna med glasväggar, vägghängd toalett, tvättmaskin & torktumlare i pelare samt handdukstork. Vitt kakel på vägg och grått klinker på golv.

BALKONG
Genom en glasdörr från köket kommer man ut på den rymliga balkongen i fint solläge ut mot innergården. Här finns gott om plats för bord och stolar.

Dokument (pdf)

Planlösningar energideklaration fyrisvallsgatan 8 b stadgar_f__r_brf_bruno_fr_o_m_2018_05_24 (1) Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

57 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Fyrisvallsgatan 8B

Ort

Uppsala

Kommun

Uppsala

Lägenhetsnummer

123/127-123

Våningsplan

2 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Bruno

Organisationsnummer

769611-3039

Allmän information

Föreningen består av 40 lägenheter. Byggår 2010-2011.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Föreningen har ett gruppavtal med Telia där följande ingår för en obligatorisk avgift om 234 kr/mån: , bredband 50?100/100 via fiber, TV-paketet (TV Lagom).

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk frånluft

Utförda renoveringar

Föreningen har bytt ut belysning i trapphus och vid entréerna till energieffektiva LED-lampor.

Kommande renoveringar

Finns inga planerade renoveringar i dagsläget (kontrollerat nov 2021).

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 40
Tillhör ett förråd till lägenheten.
Inom föreningen finns en föreningslokal, belägen mitt emot tvättstugan. I första hand är föreningslokalen avsedd som möteslokal och gästlägenhet och i andra hand som lokal för mindre fester, firande av högtidsdagar mm.

Antal lägenheter

40

Byggnader

Byggår

2010-2011

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 152 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår: Värme och bostadsrättstillägg. Individuell mätning av kall- och varmvatten som debiteras efter uppmätt förbrukning. Föreningen har ett el-avtal och den boende debiteras efter faktiskt förbrukning. Obligatoriskt tillägg utöver månadsavgiften om 234 kr för Telia Tripple Play.

Avgiftsförändringar

Föreningen har ingen kommande avgiftsförändring. (Kontrollerat nov 2021).
Delat ägande accepteras, dock måste den boende äga minst 10%.
Juridisk person accepteras ej.

Andelstal

1,72429000

Kommentar

Uppgifter enligt schablon. Observera att kostnader kan variera beroende på leverantörer av tjänster och livsstil.

Överlåtelseavgift

1 190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Vatten

60 SEK/månad

Summa driftkostnad

330 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Till föreningen hör 33 p-platser varav 22 el-platser ute för 430 kr/mån och 11 garageplatser för 754 kr/mån. I dagsläget är det kö (kontrollerat nov 2021).

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

B

Besiktningsman

Johan Hall

Kommentar

Atempt: 4340

Beskrivning

Övrigt

Till bostaden hör ett källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy