Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bogsprötsgatan 21A, KARLSTAD
Typ
Bostadsrätt
KVM
101 kvm
Avgift
5 471 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Penthousevåning med en oslagbar utsikt!

Välkommen till denna stora fyra om 101 kvm med ett mycket centralt och vattennära läge på populära och pulserande Bogsprötsgatan i inre hamn. Stor terass som sträcker sig runt huskroppen med underbar vy mot inre hamn och glimrande vatten samt en inglasad del mot den lugna entrésidan. Lägenheten är en mycket väldisponerad och generös fyra med både sociala och privata ytor i fint skick. Här finns även bra extrautrymmen med flertalet klädkammare. Ett lugnt, vackert och hamnära läge med stadens puls och rika utbud på kort promenadavstånd.

Inre hamn är en av Karlstads allra mysigaste och mest expansiva stadsdelar. Här finns underbara promenadstråk längs vattnet, restauranger och trevliga fik. Alldeles i anslutning till Inre hamn ligger Stadsträdgården som är en lummig oas. Man har också nära till bad i Mariebergsviken och till Mariebergsskogen som är ett perfekt utflyktsmål. Området är lugnt och skönt utan genomfartstrafik. Centrum är endast fem minuters promenad bort.

Det här är en lägenhet ensam i sitt slag och därmed en unik möjlighet, bör upplevas på plats!

Tillträde kan ske december månad 2023 med chans för tidigareläggning.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i form en klädkammare direkt till vänster om entrén. På golvet ligger slitstarkt klinkergolv som övergår i parkett när hallen leder oss vidare till en avlång korridor. Här finns ytterligare förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare samt ett linne- och städskåp.

WC
Till höger om entrén finner vi lägenhetens mindre toalett inrett med WC och handfat, Klinkergolv samt vitt stavkakel på väggar.

SOVRUM 1
Från hallen nås två lika stora sovrum som ligger vägg i vägg med varandra. Parkettgolv, väggar i blå nyans och fönster i västerläge.

SOVRUM 2
Även detta sovrum med fönster i västerläge. Väggarna är målade i gul kulör och på golvet ligger parkett.

KÖK
I lägenhetens hjärta finner vi det modernt inredda köket i grå nyans från Marbodal. Slitstark bänkskiva av rostfritt stål och vitt stavkakel ovanför arbetsytorna. Köket är maskinellt utrustat med fullstor kyl & frys av märket Electrolux, mikro, diskmaskin, varmluftsugn och induktionshäll. På golvet ligger parkett, väggarna är målade och i taket sitter infällda spotlights. I anslutning till köket finner ni lägenhetens väl tilltagna terrass som även nås via glasdörr i vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Rymligt och öppet vardagsrum med plats för såväl större soffgrupp som matbord. Ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck.

SOVRUM 3
Till vänster om vardagsrummet finner vi bostadens större sovrum med plats för dubbelsäng. Väggarna är mjukt gröna och rummet har fint ljusinsläpp via fönster i sydväst. I anslutning till sovrummet nås lägenhetens tredje klädkammare.

DUSCHRUM
Helkaklat stort duschrum i ljus ton. På golvet ligger klinker med komfortvärme (el). Här finns duschhörna med glasväggar och takdusch, WC, tvättställ med underliggande förvaring i kommod och spegelskåp med inbyggd belysning samt förvaring. Separat tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare från 2019. Här finns även en arbetsbänk samt gott om förvaring i vägghängda överskåp.

TERASS
Underbar terrass som sträcker sig runt huset med en inglasad del i sydvästligt läge.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf_Kanoten_i_Karlstad_-_Stadgar Energideklaration årsredovisning brf kanoten i karlstad 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

101 kvm

Gatuadress

Bogsprötsgatan 21A

Ort

KARLSTAD

Kommun

Karlstad

Lägenhetsnummer BRF

0063

Våningsplan

8 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Kanoten i Karlstad

Organisationsnummer

7696316889

Allmän information

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam. Bostadsrättstillägg ingår. Föreningens fastighet är byggd
2017-2019.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och mekanisk från- och tilluft med återvinning

Utförda renoveringar

2021 - Inglasning av balkonger

Utförda renoveringar i bostadsrätten:
Målat samtliga sovrum
Spacklat och målat samtliga tak för att få en slät yta.

Övriga utrymmen i föreningen

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Lägenhetsförråd i källarplan.
Övernattningslägenhet och gemensamhetslokal om 23 kvm finns att tillgå samt en gemensam takterrass.
Förråd för barnvagnar och rullstol i entréplan.
Cykelförråd och miljöhus i komplementbyggnad på gården.
Tvättstuga finns på samma våning som lägenheten.
Alla gemensamma utrymmet har elektroniskt passagesystem.

Antal lokaler

1

Antal lägenheter

130

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

5 471 SEK/månad

Andelstal

1,10383

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

550 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen tillhandahåller 46 garageplatser med separat kö, 800 kronor/månad . Parkeringsplatser i garage nås direkt via hiss. Föreningen har även tecknat sig för garageplatser i nya p-huset som byggs i närhet av bostaden.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

60 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy