Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 720 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Nybohovsbacken 81, Nybodahöjden/Liljeholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
59 kvm
Avgift
1 988 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a med milsvid utsikt och stor, inglasad balkong!

Välkomna upp till denna trivsamma 2:a med social planlösning och generösa ytor för möblering. Här har du en solig balkong som har byggts ut nästan 1 meter och låtits glasas in, vilket gör balkongen till ett extra rum i bostaden. Planeringen är optimal och här har du kök med plats för matbord, vardagsrum i anslutning till köket och därifrån når du den soliga balkongen. Sovrum med garderobsvägg och plats för dubbelsäng. Alla rum har stora fönster med magisk utsikt som gör lägenheten ljus och trivsam. Hela bostaden präglas av ett fint naturligt ljus, minimal insyn och stora ytor med goda förvaringsmöjligheter. Badrummet är helkaklat med tvättmaskin. Praktiskt boende med parkering, källarförråd, och hiss från markplan utan trappsteg.

Här bor du i en stabil förening med ett enormt kapital då 46 lägenheter finns kvar som hyresrätter och kan säljas av vid behov av kapital. I föreningen finns bastu, relax, parkeringar, gym och flertalet tvättstugor.

I närområdet finns allt du behöver och kommunikationerna är de allra bästa med tvärbana och tunnelbanans röda linje som tar dig in mot City, Universitetet, Tekniska Högskolan och söderut. På en kort promenad finns Trekanten med mysiga promenadstråk samt bad och skridskomöjligheter. Liljeholmstorget ligger ca 300 meter bort och erbjuder en ny galleria med 90 butiker, mataffärer och annan välbehövlig service. Missa inte denna unika chans, vi ses på visning!

Rumsbeskrivning

Hall:
Mycket funktionell hall med mycket plats för förvaring i rymliga garderober bakom skjutbara dörrar. På väggen finns plats för avhängning av ytterkläder.

Vardagsrum:
Ett mycket rymligt vardagsrum med ett otroligt fönsterparti som ger fint ljusinsläpp och häftig utsikt. Här möblerar du med soffgrupp, bokhylla, matbord eller arbetsplats. Då man når balkongen från vardagsrummet förlängs hela ytan och gränsen mellan ute och inne suddas ut. Då balkongen är inglasad kan man nyttja den även blåsiga och regniga delar av året.

Kök:
Tidlöst och modernt kök med optimal förvaring i över- och underskåp bakom vita skåpsluckor och lådfronter med rostfria beslag. Här har du gott om arbetsyta på arbetsbänk i trä med stänkskydd ovan. Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus och gör matplatsen extra trivsam intill. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, mikro, spishäll, ugn och diskmaskin.

Sovrum:
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sidobord. Garderobsvägg som rymmer rejält med kläder och förvaring. Här vaknar du upp till fina vyer varje dag!

Badrum:
Stambytt badrum som är helkaklat i harmoniska färger. Fönstret ger fint dagsljus och intill står badkaret. Utöver det består utrustningen av handfat, två spegelskåp, wc och tvättmaskin för ett smidigt vardagsliv.

Övrigt:
Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning 2020 Energideklaration

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 195 000 SEK (Utgångspris)

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

59 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nybohovsbacken 81

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Beskrivning av förråd m.m.

Förråd finns i källare.

Lägenhetsnummer

B6749

Våningsplan

3 av 11

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tornen - Nybohov

Organisationsnummer

769604-4457

Allmän information

Brf Tornen - Nybohov är en äkta bostadsrättsförening och man förvärvade fastigheterna år 2009 som består av 272 stycken lägenheter och en lokal fördelade på sex flerbostadshus med adresserna Nybohovsbacken 65-67, 81-83 och 97-99. I föreningen finns det förnärvarande 57 stycken hyresrätter kvar. Besök gärna föreningens informativa hemsida: www.tornen.se


Föreningen har extremt god ekonomi och goda tillgångar i form av flertalet hyresrätter (46 stycken) som säljs av efter hand. Detta medför låga avgifter samt en hög amorteringstakt på föreningens skulder. Sedan föreningen bildades har föreningen amorterat över 40 mkr på sina lån. Detta gör att föreningens kan hålla avgifterna låga och förmånliga för de boende.

Brf bildades

2008

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fastigheten är ansluten till Ownit. Ownit erbjuder alla boende i Brf Tornen-Nybohov 500-1000 Mbit/s bredband för 119 kr/månad, med möjlighet att komplettera med ett telefonierbjudande. Föreningen är ansluten till ComHem. Du hittar hela deras utbud på ComHem: www.comhem.se

Utförda renoveringar

2021 Installation av nytt inpasserings-och bokningssystem
2018 + 2021 Motionslokalen renoverades samt delvis ny utrustning
2017-2018- Balkonger byggdes ut med nya betongskivor och inglasning
2015 - Samtliga entréer
2012 - Grovtvättstuga
2012 - Hissrenovering utförd
2011 - OVK besiktning utförd (gjordes även år 2004-2005)

Mellan 2006-2008 gjordes en omfattande renovering som innefattade b la ny el, ny lägenhetsel, stambyte med nykaklade badrum, renovering av fasad, tak, entréer, portar, tvättstugor, fönster, målning av trapphus, nytt låssystem, säkerhetsdörrar och värmesystem.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har sex stycken tvättstugor belägna på Nybohovsbacken 67, Nybohovsbacken 83 och Nybohovsbacken 99.I varje tvättstuga finns två stycken tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Föreningen har även ett fint gym med bastu och relax på Nybohovsbacken 99 som man kan nyttja för 1200 kr/år. Man har även en övernattningslägenhet på Nybohovsbacken 67 som är avsedd för gäster till boende i föreningen. Lägenheten är utrustad med fyra sovplatser, dusch, toalett, trinettkök och TV. Lägenheten kostar 300 kr/natt att hyra. I övrigt finns cykelrum, barnvagnsrum, miljöstationer, boulebana och trevlig grillplats.

Antal hyresrätter

46

Antal lägenheter

272

Byggnader

Byggår

1962

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

1 988 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Andelstal

0,30410

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Brf Tornen-Nybohov har 79 parkeringsplatser och 4 garageplatser. Till parkeringsplatserna tillämpas en separat kö. Platserna kostar 350 kr/månad och garageplatserna 1050 kr/månad. Vill du hyra en plats ska du kontakta vår ekonomiska förvaltare, info@forslundab.se

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

140 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta