Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Regnbågsgatan 22, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
2 473 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk tvåa i nyskick

Detta är en REDO bostad, kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen till en påkostad och nyproducerad lägenhet på Regnbågsgatan 22 där varje kvadratmeter har nyttjats till fullo.
I ett supercentralt läge erbjuds nu möjlighet att flytta in i denna superfina bostad som genomgående andas elegans och nyskick.
Bostaden innehar fantastiska ljusflöden, balkong där solens strålar lyser under hela dagen, fullutrustat kök med fina val, ett helkaklat badrum samt ett välplanerat sovrum sovrum.
Garage nås från hiss och Tyresö centrums portar finns runt hörnet med tillgång till allt man kan önska sig i vardagen.

- Låg avgift
- Tillträde enl ÖK (kort-långt)
- Supertrevlig innergård
- Eko-boende med bilpool, cykelpool och laddstolpar för elbil
- Nyskick med mängder av tillval
- Optimalt planerad
- Möblerbar balkong med sol från morgon till sen eftermiddag
- Garage i huset nås från hiss
- Centrums portar 1 min bort
- Två takterrasser i föreningen

Här är det bara att flytta in och trivas från första stund. Modern nyproduktion med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Den öppna planlösningen gör att lägenheten känns inbjudande och luftig. Lägenheten har genomgående vitpigmenterade parkettgolv, klinkergolv vid entrédörr och vitmålade ytskikt på väggar i samtliga rum, samt ett helkaklat badrum med kombi-tvättmaskin. Multimedieuttag för inkoppling av tv, bredband och radio finns att tillgå, samt Wi-Fi i lägenheten.

När man kliver in genom entrédörren så möts man av lägenhetens luftiga känsla med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns plats för både soffa och matplats. Stora fönster ger rikligt ljusinsläpp till lägenheten. Från vardagsrummet finns även utgång till balkong. Balkongen har eluttag och fasadbelysning. Möjlighet till inglasning finns.

Kök från Vedum med köksluckor i grått med vackra handtag i krom med svarta läderdetaljer, samt en fullutrustad maskinpark. Mellan bänkskivan i antracitgrått och väggskåp sitter ett hexagonformat kakel med carraramarmor-utseende. Under väggskåp finns LED-belysning och eluttag. Vitvaror med inbyggd rostfri ugn med kombinerad mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, induktionshäll, integrerad spisfläkt och integrerad kyl/frys.

Från kök och vardagsrum når man bostadens sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Här finns även en garderob i bra storlek.

I anslutning till sovrummet finner vi det helkaklade badrummet med fina materialval som ger känsla av elegans.
Badrummet är inrett med toalett, kommod med handfat med spegel med LED-belysning ovan, eluttag samt vägghängt förvaringsskåp. Tvättmaskin med kombinerad torkfunktion/torktumlare.

I anslutning till entrén finns hatthylla och garderober.

Lägenheten har fina vita innerdörrar och säkerhetsdörr i stål.


Regnbågsgatan ligger i den nya stadsdelen Norra Tyresö centrum, där man bygger för en hållbar livsstil genom bland annat miljöklassificerade bostäder samt gator med gående och cyklar i fokus. Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Det finns bil- och cykelpool, grön fjärrvärme och laddstolpar.
Brf Steget uppfört av Riksbyggen ligger i ett perfekt läge vid centrum med bostäder på våningar som mixas med butikslokaler i bottenvåning vilket ger goda kassaflöden till föreningen.

På den grönskande innergården finns lekhus i trä för barnen, gräsyta och flertalet sittplatser för fika eller middag. Innergården fylls även av grönska i form av olika perenner, träd, buskar och planteringar samt ett trevlig fågelbad. För de med gröna fingrar finns odlingslådor att påta i.
Från trapphuset kan man ta hissen direkt ner till garaget. I garaget finns det även parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar.
I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum.

OMRÅDET:
Här har ni endast 1 min gång till Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel.
I närområdet finns flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, rackethall, populära skolor, vårdcentraler samt bankkontor.
Kommunikationerna från Tyresö Centrum är suveräna med täta avgångar till Stockholm City, Nacka, Haninge såväl som resterande delar av Tyresö.
På det stora hela ett drömboende där ni bara kan flytta in och njuta från första stund av nyproduktionskänslan.

Ta chansen och kontakta ansvarig mäklare för löpande information och missa inte visningarna.

VÄLKOMMEN HEM

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

35 kvm

Boareabeskrivning

Enligt lägenhetsförteckningen är det är 1 rok men nyttjas och marknadsförs idag som en 2 rok.

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Regnbågsgatan 22

Ort

Tyresö

Kommun

Tyresö

Lägenhetsnummer

1205

Våningsplan

3 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Steget

Organisationsnummer

769632-9536

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Steget är ett hållbart hus, där både människor och naturen får växa. Huset drivs av grön fjärrvärme och har grönt tak för att bidra med ökad växtlighet.

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Pantsättningsavgiften får högst uppgå till 1% av gällande prisbasbelopp och betalas av bostadsrättsinnehavaren enligt föreningens stadgar.
Överlåtelseavgften får höst uppgå till 2,5% av gällande prisbasbelopp och betalas av köparen enligt föreningens stadgar.

TV OCH BREDBAND
TV/tele/data fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi.

GÅRDSPLATS
På den gemensamma innergården, en trappa upp från gatan, erbjuds en grön oas med odlingslådor och gröna områden.
På de gemensamma takterrasserna finns ett "fjärilshotell", det vill säga odlingslådor och pergolor där växter trivs och insekter pollinerar.

BYGGNADSÅR
2019

TV/internet

Internet: TV/tele/fiber fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Det finns också trådlöst wifi.
Obligatorisk kostnad om 229 kr/månad.

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme (EKO)

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glas

ÖVRIGA BYGGNADER
Övernattningslägenhet, cykelförråd, takterrasser, barnvagnsrum samt rullstolsrum

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 72

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en gemensam cykelpool med lådcyklar. Behöver man tillgång till bil någon gång ibland finns en gemensamma bilpool.
Gemensamhetslokal finns om du har gäster på besök och det finns även övernattningsmöjligheter.
I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum och det tillhörande lägenhetsförrådet.

Antal lägenheter

72

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 473 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ingår: Värme, kallvatten, elnätsavgift och nyttjande av föreningens faciliteter.
Kostnad för hushållsel samt varmvatten betalas enskilt till bostadsrättsföreningen enligt förbrukning.

Andelstal

1,1709

Andel av månadsavgift

1,17091

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

150 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för ca 1 000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om ca 1200 kr/månad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy